Bildirim
biosun güncellenmesi (acilll)
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
Kardeşim cevabın için saoll
ama bunu indirdim işe yaratamadım. burda yanımdaki arkadaş .bin yada .rom uzantılı olması gerektiğini sölüyo. -
o farketmıyor -
eski bir anakartsa ne gereği var. hem her anakart direkt bios yükseltmiyor. disketle yükseltmek gerekebilir. sorun yoksa uğraşmana gerek yok. flashını felan yakarsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forvet09 -- 6 Mart 2006; 19:59:29 > -
markasını biliyorsan motherboard.cz diye bir site vardı galiba oradan indirebilirsin. -
dostum dikkat ette biosu uçurma. disketin içinde 3 dosya olmalı. 1.rom 2.flash 3.autoexec.bat -
Galiba uçurduk, üzerinde hala üzerinde uğraşıyoz. Galiba ben bu işi başaramicam gibi geliyo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X