Şimdi Ara

BİR AKIL LÜTFEN 98 ASTRA 1,6 16 V GLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir araç almak için nette gezerken biryerde 98 model astra 1,6 16 v gls 98.000 km hatchback, sıralı sistem lpgli ruhsata işli bir araç buldum. sahibi sadece bir yerinde lokal olarak boya var, başka bi değişeni yok diyor.fiyat olarak ise 8.500.-YTL istiyor.

sizce alınabilirmi? piyasası nedir?
    aldığım aracı günlük kullanacağım ve masraf çıkarmayacak yakıt masrafı az bi araç arıyorum. sizce bana uygunmu?

bu işin uzmanı arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum acil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fresh282 -- 15 Temmuz 2008; 15:22:35 >

• 8500 YTL. bahsettğiniz araç için çok düşük bir rakam. Şüpheyle yaklaşın bence.
  • onu sordum ancak sedan daha çok tutulduğu için ederi ancak o kadar dediler ama tam bilmiyorum
  • dostum piyasa tokatçı kaynıyor ve 8500 ytl o araç için gerçekten çok düşük bir rakam.çok iyi bir şekilde inceletmedikten sonra yanaşmamanızı tavsiye ederim,ağzım yandı ordan biliyorum
  • 8500 ytl ye sen al eğer araç dediğin gibi tek parçadan boyalı sıralı sistem takılı ve 98 binde ise aynı dakika sana 2000 ytl kar vereceğim.
    o fiyata kimse o arabayı vermez.
    veren adam istediği galeriye öldüm fiyatı olarak 11000 ytl ye trink para satabilir.
    sana niye satsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT DOBLO 1.3 mü 1.9 mu ?
    17 yıl önce açıldı
    1.33 vs 1.6 Corolla ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.