|
Bir bakın abiler gelir mi
-
-
Gelir, niye gelmesin, telaş etme -
20.173 ile kapatmazsa şanslısın. çok sonuncu gireceğim hissi var
-
20k düşeceğini sanmıyorum okul ücreti az değil -
Muhtemelen -
Kontenjan aynı ise sakat duruyor -
çok zor ivmeye bak diğer tercihlerin ne ?
-
Zor -
marmara %45 ankara %55
-
Ankara 55ten yüksek bence çünkü ****ejan artışı olmuş ve 4 yıldır 34klarda -
marma ihtimaliden dolayı hocam biraz iyimserdim .
-
Kanka nasıl o kadar para verebiliyorsun o ücretler için orta üst bile yetmez direkt zengin olman lazım -
Marmara gelmez gibi -
Ücret gerçekten diğer unilerden yüksek arkadaş 20kdan yazmış ama 20k girip o parayı vermek istemezdim açıkçası -
Bende bir şey sormak istiyorum. Evime arkadaşım gelicek eğer tutarsa. 800k arkadaşım istediği tercih geçen yıl 1.1m ile almış en son tutma ihtimali % kaç sizce?
-
Evin varsa eve de 15k giriyorsa ayda 5k çocuğa verirsin kenarda da bi 100k varsa rahat yeter. Elalem anaokuluna 100k veriyor o abartı da bu paraları 15 sene veren aileler var ozel uniye 4 5sene kendini sıkacak çok insan olur yani
-
Son yıllara bakarak bir şeyler cikarabilirsin ama gelir herhalde -
sonunu düşünen kahraman olamaz. ben vermiyorum zaten annemler vercek xd. şaka bi yana derslerim o kadar kötüyken çalışıp çabaladığımı görünce onlar da istediğim şeyler için imkanları zorluyorlar.
-
Çok taşaklı bi ailen varmış sevindim bide Özü ceng efsane amk keşke ben de gelsem
Benzer içerikler
- harper biyokimya pdf
- 3d paragraf zor mu
- derece için tyt ne zaman bitmeli
- 3d tyt matematik simülasyon deneme cevap anahtarı
- sayısalda 200 bine girmek için kaç net
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X