Şimdi Ara

Bir günlük Sırt Egzersizim bir bakar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 günlük sırt programım sizce nasıl biraz fazla mı oldu
    1. Barfiks
    2. Wide Grip lat pulldowns
    3. Low pulley Row
    4.Straigh Arm puldowns
    5.Dambell Row
    6.Face pull
    7.Dambell shrung

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingtsun85 -- 26 Şubat 2019; 10:15:15 >

• programa isim önerisi olarak "little little in to the middle" öneriyorum
  • bölgesel çalışıyorsan bile biraz fazla. genel olarak sırtta çok hareket değil de az hareket çok set daha çok öneriyorum. öncelikli hareketler : - barfiks - barbell row - lat pulldown
    özellikle çok setli barbell row tavsiye ederim. onun dışında barbell row zaten arka omzu , trapezi bile çok etkin çalıştırdığı için face pull , shrug gibi hareketlere ihtiyacın bile kalmaz.
  • Antrenmanı güncelledim , artık ağırlık arttırmaya yönelik 5x5 çalışıyorum , birde 5x5 programını çalışıcaklara gün aşırı çalışmalarını tavsiye ederim çok orucu oluyor vede şu an sakatlanmış durumdayım, barfiks sırasında
    1.Barfiks
    2.Lat puldown
    3.Cable Row
    4.Face Pull
    5.Dambell Shrunk
  • wingtsun85 kullanıcısına yanıt
    split yapıp bu kadar sırt hareketini 5x5 çalışman çok absürt. sakatlanmana şaşırmadım. sana tavsiyem kafana göre program yazmaktansa hazır, kendini kanıtlamış programları uygula.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevertouchme

split yapıp bu kadar sırt hareketini 5x5 çalışman çok absürt. sakatlanmana şaşırmadım. sana tavsiyem kafana göre program yazmaktansa hazır, kendini kanıtlamış programları uygula.
    3 tane sırt hareketi var , bir tanesi trapez bir tanesi ise arka omuz hareketi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.