Şimdi Ara

Bir iş kurmak istiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2568 TL param var bi kurmak istiyorum ne önerirsiniz?

• aynısından banada
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBurn340

aynısından banada
    Bardak mısır işine girebilirsin.orta boy 1TL büyük boy 1.5 TL.İşlek bi yer olursa günlük 100 tl kazanabilirsin.Aylık 3bin tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starbucksunstari -- 4 Ekim 2016; 3:15:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starbucksunstari

Bardak mısır işine girebilirsin.orta boy 1TL büyük boy 1.5 TL.İşlek bi yer olursa günlük 100 tl kazanabilirsin.Aylık 3bin tl

Alıntıları Göster
    hayret bimden su alıp sat diyen olmamış
  • Bimde su al, sat
  • Mobilyaci ol
  • O paraya iş kurulur mu ?

Merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ticarizeki

quote:

Orijinalden alıntı: it kopuk

Mobilyaci ol

Nasıl? Detaylandırabilir misin? O konuda pek bilgim yok çünkü.

Elindeki paran cok az bu parayla yapmak istiyorsan birazda kurnaz olcan yurtdisindan ucuza mal getir burda pahaliya sat zengin ol. Mobilya ornegini o iste cok para var diye soyledim :)

Fakat risk alacaksan kacakcilik yap örneğin sigara kacakciligi. Basarabilirsen b.k gibi paran olur kolay gelsin.
  • quote:

quote:

quote:

Mobilyaci ol

Nasıl? Detaylandırabilir misin? O konuda pek bilgim yok çünkü.

Elindeki paran cok az bu parayla yapmak istiyorsan birazda kurnaz olcan yurtdisindan ucuza mal getir burda pahaliya sat zengin ol. Mobilya ornegini o iste cok para var diye soyledim :)

Fakat risk alacaksan kacakcilik yap örneğin sigara kacakciligi. Basarabilirsen b.k gibi paran olur kolay gelsin.

fıtratıma uymaz kaçakçılık vs helal yoldan parayı tercih ederim. Dürüstlük ve etik bi iş olması lazım. Para az biliyorum ama işte zaten forumda konu açma nedenim bu yoksa 10milyon $ım olsa foruma yazmam yatırım danışmanımı ararım :)

• Valla baba elinde zanaatin yoksa bir sey olmaz o paradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

Valla baba elinde zanaatin yoksa bir sey olmaz o paradan.
    düşündümde o para bişey aklıma gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

Valla baba elinde zanaatin yoksa bir sey olmaz o paradan.

çok karamsarsınız ya :(
  • İdris usta izle
  • Hoş geldiniz arkadaşlar dünyanın en kazançlı işleri öncelikle çocuklar üzerine yapılan işlerdir.

Elektrikli Araba yada helikopterler var 1 TL para atılıp binilen ve mini lunapark cihazları var kapalı lunapark eğlence merkezi çok iyi
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hacı abi gir bi işe çalış o parayla anca simit midye satarsın
  • Nick-konu uyumu fevkalade.
  • E yatırım yap 2500tl ile ayda 1300-1400 kazanirsin
  • ticarizeki T kullanıcısına yanıt
    Ozel mesaj at anlatiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orgeneral123

Ozel mesaj at anlatiyim
    Yurtdışı sitelerinden 5 TL'yi geçmeyen saat al burada 20 TL sat.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kardeşim öncelikle sorun yanlış.O fiyatlara iş kuramazsın ama iş yapabilirsin.Bende yıllardır araştırıyorum.Ufak sermaye ile ne iş yapılır.Öncelikle kendine sorman gerekir bu soruyu ne yapabilirim? Vasıfların nedir? mesela konuşkan değilsen yaratıcı değilsen sen memur ol bence.

Bana kalırsa o fiyata yapabileceğin en mantıklı iki iş var;

Birincisi toptan ürün alacaksın seyyarlık yapacaksın.Bulunduğun şehir mevki nedir bilmiyorum.Ama araştırırsan büyük iş adamlarının %90 ı seyyarlıktan firma sahibi olmuştur.İyi araştır semtinde en çok ne gidiyor? akar kokar bozulur ürüne girme derim ben.Mesela şarj aleti,data kablosu, kılıf, kulaklık vs. toptan çok çok ucuza bulursun elindeki sermaye ilede stok yapabilirsin.Bunu sokakta satabilirsin.

İkincisi dropshipping yaparsın.Nedir bu dropshipping dersen toptancıyla malla uğraşmadan müşteriye direk toptancı üzerinden mal satarsın.Bunu e ticarette kolaylıkla yapabilirsin.Bunun için GG,N11 gibi sitelerden mağaza açman gerekir.Buda maliyettir.Öncelikle şahıs şirketi kurman lazım.Vergilendirileceksin.700TL civarı tüm kurulumu yaparsın.Geri kalanı sana kalmış.Ürün takibi ekleme çıkarma vs.Buda sana ikinci tercih.

Bunlar haricinde o parayı nereye koysan gider.Üzerine koyacak durumun yoksa bunları değerlendirebilirsin.Saygılar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.