Şimdi Ara

Bir Örgüt Kurmak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konu kesinlikle şaka amaçlı değildir, ilgi içinde açılmamıştır.
    Bu yapılanmanın tek ve ebedi amacı beyaz ırkı hak ettiği yere yani üstün ırk mertebesine ulaştırmak ve beyaz ırk haricindeki bütün ırklara mensup insanları ikinci sınıf insan yapmaktır.
    Başlamadan önce iki şeyi açıklığa kavuşturmak isterim :

1. Bu yapılanmanın tek amacı yukarıda yazan amaçtır. Bu amaç asla değişmez, değiştirilemez, değiştirilmeye çalışılamaz çalışanlar örgütten atılır. Örgüt bu amaç dışında hiçbir amaç taşımaz.

2. Bu örgüt ırk ayrımcılığı dışında hiç bir dini, kültürel, siyasi ve felsefi düşünce veya akım, cinsiyet ve bunun gibi hiçbir ayrımcılık yapmaz.

Yapılanmamızın diğer tüm kuralları, prensipleri ve protokolleri üyeler tarafından sonra belirlenecektir.

• Ticari bekleme yapma blokla geç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsteyen herkes beni bloklayabilir, umurumda değil.
  • Tebrikler siz de kafayı yemişsiniz

• Konu silinecek

• Teşekkürler, eğer gerçeklerin farkına varmak kafayı yemek ise eğer...
  • Evet belki silinecek, belki de silinmeyecek. Buna yetkililer karar verebilir.
  • Bu yapılanmaya katılmak isteyenler konuya yorum atabilirler.
  • Öyle bir örgüt zaten mevcut. Ku Klux Klan.
     Bir Örgüt Kurmak İstiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucketthead -- 15 Ekim 2015; 20:28:38 >
  • Benim bir örgütüm yok.Benim bir düşüncem var.

Düşüncem ise;

İnsanlar ne olursa olsun eşittir.Carl Sagan'ın bir lafı var kendim baya bir değiştirdim.

'Biz sonu bilinmeyen evrende küçük bir toz zerreciğiyiz ve bu toz zerresinde neler olmuşsa hiçbir manası yok.Ölümler,savaşlar,,ayrılıklar...
    Hepsi saçmalıktan ve cehaletten ibaret.Benmerkezcilik ve değerli olduğumuzu düşünmezsek,Dünya'nın tek evimiz olduğunu unutmazsak,insanların büyük bir alan içerisinde yalnız olduğunu varsayarsak tabii ki en önemlisi şu kısacık hayatlarımızda barışı yaşarsak,sağlarsak daha aydın bir toplum oluruz.'
  • Peki fikrin gayet güzel ancak gerçek değil.
    Ayrımcılık dünyanın içine işlemiş, artık sökülemez bir parçası olmuş. Direnmeyi bırakıp onlara katıl.
  • ırkçılık mı kaldı örgüt kurcaksan radikal dini kurcan

• Boşver zencileri kürtlere karşı örgüt kuralım gel

• Örgütün amacı beyazlar hariç her ırkı 2. sınıf yapmak, buna kürtler de dahil.
  • merhaba
    iyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.