Şimdi Ara

Bırakıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar artık forum donanım'ı bırakıyorumNedenide şudur artık her yazdığım mesaja bir laf her açtığım bir konuya da bir laf anlamıyorum foruma o kadar kendini akıllı sanan üstüngerizekalılar dolmuşki artık konu açarken 2 defa düşünüyorum.Bu yüzden forum donanımın eski havası kalmadı..BYY FORUM DONANIM

• quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 23 Temmuz 2007; 15:50:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    müziği bırakıyorum
    12 ay önce açıldı
    Üniversiteyi bırakıyorum
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • emin ol çoğumuzun başına geliyor bu olay ancak işin bir de iyi tarafından bak...

burada bir anlamda tartışmayı, kendini savunmayı öğreniyorsun. bu da bir anlamda senin sosyal ilişkilerini geliştirici bir unsurdur.

birkaç ay kafa dinle sonra yine bekleriz

selametle
  • Giden gider kalan sağlar bizimdir. Yolun açık olsun.
  • bizim gelene gidene kapımız daima açıktır..yine bekleriz..
  • Konu Dışında görmüyorum seni...hangi bölümde oluyodu bu olanlar?
  • by

• Benim de başıma geliyor bazen.Gerçektende öyle ama napalım, herkes istediğin gibi olmuyor işte.
  • inanılmaz kışkırtan üyeler tanıdım ben bu forumda.ne desen olmöuyor.yardım edeyim diyorsun,ukala damgası yiyorsun.herkes kendini kanıtlama karşısındakinden daha fazla bildiğini gösterme çabasında.kim daha uzağa işeyecek diye yarışıyoruz
  • bende konu açarken 2 defa düşüüyorum acaba uyarı alır mıyım birileri laf sokar mı diye..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.