Şimdi Ara

Biraz önce yaşadığım ilginç olay !!tırs.gif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba buraya yazacaklarım tamamen doğrudur arkadaşlar sadece ön yargısız şekilde okuyun. Bu olay başıma 15-20 dk önce geldi . Sizinle paylaşmak istiyorum.

ama önce sizi 5 sene önce yaşadığım olayı anlatmam gerekir.

Balıkesir de yoğun yağmur yağan bir günde , işyerinden eve dönüyordum . Yolda yanlız başına yürüyen birini gördüm. Yağmurdan korunacak hiçbir şeyi yoktu üstünde sadece bir bez parçasını kafasının üstünde tutuyordu. Ben o adamın halini görünce biraz için sızladı ve arabama aldım. Amca nereye gidiyorsun dedim ? (amca dediğim de hiç öğle beyaz saçlı ak sakallı falan değildi normal birisiydi.) "istanbula gidiyorum" dedi .

Balıkesirden - istanbul arası yürümek kolay olmasa gerek . Bu lafa çok şaşırdım . Amca bu yağmurda istanbula kadar yürünürmü diye aramızda bir konuşma geçti . Adam aslında çingene olduğunu . İstanbul da iş bulmak için gittiğini vs. bana anlattı. çok detaylara girmek istemiyorum . Tabi bende bu adamı otogara bıraktım ve istanbul biletini aldım. Bana çok teşşekkür etti. iyi bir kalbim olduğunu söyledi vs. sonra bende gittim

Eve dönerken keşke para da verseydim diye de iç geçirmiştim . Neyse gelelim 15 dk önce yaşadığım olay.

bu olay istanbul da geçmektedir.
    Biraz önce sigaram bitmişti . Kahve ve sigara almaya bize en yakın olan markete doğru arabayla gidiyorum. Dönerken yolda karşıdan karşıya geçmekte olan birini gördüm. Devamlı bana bakıyordu. Hiç kesintisiz. Yolda seyrekte olsa 2-3 araba geçmesine rağmen adamın gözü , hep benim üzerimdeydi. Ben de dona kaldım ona doğru bakmaya başladım. Adam karşı kaldırıma bana bakara ulaşınca , bende tam o anda onu geçmiş bulundum ve bu olayın akıbetini öğrenmek için arabayı durdurdum .

Asıl olay bundan sonra başlıyor . Karanlıktan adamın suratını net olarak görememiştim. ama ilk anlattığım olayda açıkçası aklıma geldi.

Adamın yanına ulaştığımda

Ben : Beni tanıyormusun amca ?
    Adam : Hayır
    Ben : Bana durmadan bakıyordunuz ? bende çok şaşırdım. diyince
    Adam : Çünkü farlarını yakmadan gidiyordun . Az kalsın seni görmeyecektim.

ve ben gülmemek için kendimi zor tuttum. O anda magmaya ulaştım sanırım. okuduğunuz için teşekkür ederim. Paylaşmak istedim . Çok komiğime gitti de

• ya hocam gelmişsin belli bi yaşa bu tırs.gif nedir allahını seversen hikaye iyi hoş ama sende mi allahını seversen bu bölümün hiç tadı kalmadı artık
  • anlamadım demek istediğini . çok tırsmıştım çünkü o durumda yani bunu ima etmek istedim. ayrıca böyle durumlar pm atabilirsin.
  • Ehe
  • Acaba otogara götürdüğü elemanla mı karşılaştı dedim bir yere kadar..
  • aslında size ilk olayı anlatmama gerek yoktu. ama benim gibi olaya yaklaşırsanız daha çok komik geleceğini düşündüm .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

Acaba otogara götürdüğü elemanla mı karşılaştı dedim bir yere kadar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: solorix

aslında size ilk olayı anlatmama gerek yoktu. ama benim gibi olaya yaklaşırsanız daha çok komik geleceğini düşündüm .

beni güne böyle başlattığın için sana hiç birşey demiyorum
  • O otogara sende git lütfen
  • Ulan Onca tek tek cümleleri okumuştum. Sonuca bak
  • tamam

• quote:

Orjinalden alıntı: MaNia©

O otogara sende git lütfen

Ayrıca ADUUUUKET.gif
  • destekliyorum aynen. hatta terminale git uçak biletini de ben alayım
    quote:

Orjinalden alıntı: MaNia©

O otogara sende git lütfen
  • vaLLahi pür dikkat okudum okudum sonu gerçekten hiç heyecanLandırıcı değiL.perdeyi tebessüm iLe kapattırdın eyv.
  • hehehe sonu tahminden farklı biten hikayeleri çok severim
  • Eklemeden geçmiyim... Zekisin vesselam. İnsanları sonuca inandırmayı başarııp farklı bir sonuç sunmak kolay değil.
    Ne diye spoiler verir ki diye düşünüyordum hikayenin yarısında, güzel bir şey bunu düşündürebilmek. Olayı yaşamış olmak belki tesadüf fakat sunuş hoşuma gitti. ;)
  • Çok Güzel Hareket Bunlar'daki Alıntı Azrail Skeçine Dönmüş
  • ulen bişey sandım bende ya gizemli gizemli baktım sonunda kahkaha atıyor dedim buda fısaynen böyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: solorix

Merhaba buraya yazacaklarım tamamen doğrudur arkadaşlar sadece ön yargısız şekilde okuyun. Bu olay başıma 15-20 dk önce geldi . Sizinle paylaşmak istiyorum.

ama önce sizi 5 sene önce yaşadığım olayı anlatmam gerekir.

Balıkesir de yoğun yağmur yağan bir günde , işyerinden eve dönüyordum . Yolda yanlız başına yürüyen birini gördüm. Yağmurdan korunacak hiçbir şeyi yoktu üstünde sadece bir bez parçasını kafasının üstünde tutuyordu. Ben o adamın halini görünce biraz için sızladı ve arabama aldım. Amca nereye gidiyorsun dedim ? (amca dediğim de hiç öğle beyaz saçlı ak sakallı falan değildi normal birisiydi.) "istanbula gidiyorum" dedi .

Balıkesirden - istanbul arası yürümek kolay olmasa gerek . Bu lafa çok şaşırdım . Amca bu yağmurda istanbula kadar yürünürmü diye aramızda bir konuşma geçti . Adam aslında çingene olduğunu . İstanbul da iş bulmak için gittiğini vs. bana anlattı. çok detaylara girmek istemiyorum . Tabi bende bu adamı otogara bıraktım ve istanbul biletini aldım. Bana çok teşşekkür etti. iyi bir kalbim olduğunu söyledi vs. sonra bende gittim

Eve dönerken keşke para da verseydim diye de iç geçirmiştim . Neyse gelelim 15 dk önce yaşadığım olay.

bu olay istanbul da geçmektedir.
    Biraz önce sigaram bitmişti . Kahve ve sigara almaya bize en yakın olan markete doğru arabayla gidiyorum. Dönerken yolda karşıdan karşıya geçmekte olan birini gördüm. Devamlı bana bakıyordu. Hiç kesintisiz. Yolda seyrekte olsa 2-3 araba geçmesine rağmen adamın gözü , hep benim üzerimdeydi. Ben de dona kaldım ona doğru bakmaya başladım. Adam karşı kaldırıma bana bakara ulaşınca , bende tam o anda onu geçmiş bulundum ve bu olayın akıbetini öğrenmek için arabayı durdurdum .

Asıl olay bundan sonra başlıyor . Karanlıktan adamın suratını net olarak görememiştim. ama ilk anlattığım olayda açıkçası aklıma geldi.

Adamın yanına ulaştığımda

Ben : Beni tanıyormusun amca ?
    Adam : Hayır
    Ben : Bana durmadan bakıyordunuz ? bende çok şaşırdım. diyince
    Adam : Çünkü farlarını yakmadan gidiyordun . Az kalsın seni görmeyecektim.

ve ben gülmemek için kendimi zor tuttum. O anda magmaya ulaştım sanırım. okuduğunuz için teşekkür ederim. Paylaşmak istedim . Çok komiğime gitti de

tamam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.