Orta halli bir üniversitede elektrik elektronik mühendisliği 3.sinifim. Genel donanimhaber ahalisi gibi bir aşk konusu veya asosyallik konusu değil beyler bu. Sorunum şu hayatımda yapmak istediğim birçok şey birçok plan var ama bunları hayata geçirmek için sanki hayat bir işaret verecekmis gibi birsey hissediyorum senelerdir mesela basit bir örnek vereyim yarın finalim var oturup ders çalışmak yerine son ana kadar erteleyip olaya motivasyon videosu izleyerek başlıyorum sanki bianda o video ile düşüncelerim değişecek ve sabaha kadar ders caliscakmisim gibi geliyor ama gerek diğer olaylarda gerek bu ders konusunda hep aynı sorunu yaşıyorum genel anlamda kesinlikle tembel bir insan da değilim işin içinden çıkamadım buyuzden fikrinizi merak ediyorum.
Ve sonra hayatım kaydı diceksin
Banada öyle geliyor :) çok berbat bişey ya bu birçok kitap okudum film izledim kişisel gelişime dair birçok şey yaptım ama şu genel olarak atalet diye tabir edilen duyguyu bir türlü asamadim. Psikologa gitmeyi düşündüm ama bir sonuç çıkacağını sanmıyorum