Bu ne biçim mantıktır adam msn açıyo ama yazmayın diyo e yazmadıktan sonra msn'i açmanın ne faydası var
quote:Orijinalden alıntı: M.C.Esil gitsinAlıntıları Göster Ben de çok sinir oluyorum onlara. Madem yazılmasını istemiyosun niye kapatmıyosun
quote:Orijinalden alıntı: get a lifeartislik olsun işte, engelle gitsinAlıntıları Göster msnden önemli bişey konuşuyor belki birisiyle. belki pc başnda yok msnden bişey yollayıp/alıyor. vs.
quote:Orijinalden alıntı: get a lifeartislik olsun işte, engelle gitsinAlıntıları Göster Bende de öyle biri vardı , sakın bi şey yazmayın lan çok kafam bozuk gibisinden bir şey yazıyordu..Ben de engelledim gitti..En basiti
quote:Orijinalden alıntı: Ibadeath.msnden önemli bişey konuşuyor belki birisiyle. belki pc başnda yok msnden bişey yollayıp/alıyor. vs.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Ibadeath. msnden önemli bişey konuşuyor belki birisiyle. belki pc başnda yok msnden bişey yollayıp/alıyor. vs. Ama hayır tamam onlarıda anlıyorumda Slm diyorum hemen konuşmaya başlıyor bazıları Gerzekmi ne bunlar Bide genelde Çok kötüyüm yazma Söverim Falan filan yazıyor
quote:Orijinalden alıntı: Hell_Bladequote:Orjinalden alıntı: Ibadeath. msnden önemli bişey konuşuyor belki birisiyle. belki pc başnda yok msnden bişey yollayıp/alıyor. vs. Ama hayır tamam onlarıda anlıyorumda Slm diyorum hemen konuşmaya başlıyor bazıları Gerzekmi ne bunlar Bide genelde Çok kötüyüm yazma Söverim Falan filan yazıyor Alıntıları Göster özentilik
quote:Orijinalden alıntı: Hell_Bladequote:Orjinalden alıntı: Ibadeath. msnden önemli bişey konuşuyor belki birisiyle. belki pc başnda yok msnden bişey yollayıp/alıyor. vs. Ama hayır tamam onlarıda anlıyorumda Slm diyorum hemen konuşmaya başlıyor bazıları Gerzekmi ne bunlar Bide genelde Çok kötüyüm yazma Söverim Falan filan yazıyor Alıntıları Göster Gıcık oluyorum öylelerine.
quote:Orijinalden alıntı: Guest-E41040413Bu mesaj silindi.Alıntıları Göster Birine aynen bunun attım daha demin ''Bişey Yazmayın'' Diyip yinede msn Açanlar neden msn açıyosunz o zaman Yazılmasını istemiyosanz [Slap.gif] Dediği aynen şu ''Baran Zaten snrlrm bzk bde sn üstme glme ''
quote:Orijinalden alıntı: Ibadeath.msnden önemli bişey konuşuyor belki birisiyle. belki pc başnda yok msnden bişey yollayıp/alıyor. vs.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Ibadeath. msnden önemli bişey konuşuyor belki birisiyle. belki pc başnda yok msnden bişey yollayıp/alıyor. vs. Benimde yapmışlığım vardır yukardaki sebeplerden dolayı. Düşünmeden yazmamak lazım bazı şeyleri.
quote:Orijinalden alıntı: Furkanquote:Orjinalden alıntı: Ibadeath. msnden önemli bişey konuşuyor belki birisiyle. belki pc başnda yok msnden bişey yollayıp/alıyor. vs. Benimde yapmışlığım vardır yukardaki sebeplerden dolayı. Düşünmeden yazmamak lazım bazı şeyleri.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Furkan quote:Orjinalden alıntı: Ibadeath. msnden önemli bişey konuşuyor belki birisiyle. belki pc başnda yok msnden bişey yollayıp/alıyor. vs. Benimde yapmışlığım vardır yukardaki sebeplerden dolayı. Düşünmeden yazmamak lazım bazı şeyleri. Üstte yazdığımı okudun mu Sadece artistlik yapmak için koyanlar o kadar çokki yoksa Gerçekten Olabiliyor böyle durumlar 1 kere bende koydum ama auto mesaj açırım genelde
quote:Orijinalden alıntı: John PurdewGayet gereksiz birşey. Madem yazma diyosun, açma.Dikkat çekmek için yapanlar var.
quote:Orijinalden alıntı: Guest-E41040413Bu mesaj silindi.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ertanunver onlara uyuz oluyorum. bide şöyle öküzler var. ekliyorlar sonra sen kimsin diyo ordaki asıl amaç ismine göre kız mı erkek mi oldğunu belirleyip ona göre muhabbet kurmak erkek oldğnu anlayınca direk siliyolar zaten
quote:Orijinalden alıntı: John PurdewGayet gereksiz birşey. Madem yazma diyosun, açma.Bende yazıyorum bazen öyle fakat babam bilgisayarda oluyor ve bir arkadaşa şarkı vb. yolluyorum anca o zaman.
quote:Orijinalden alıntı: John PurdewGayet gereksiz birşey. Madem yazma diyosun, açma.Ders çalışıyorum yazma yazıyolar bide madem ders çalışıyon niye msn açık,madem msn açık niye ders çalışıyon.Deli oluyorum böylelerine,