Şimdi Ara

BIYOMEDIKAL MUH. YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biyomedikal okuyan veya bilgisi olan bi yardim edebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim okuldaki rehberlikçi geleceğin en çok kazanan mühendisi olucağını söylerdi
  • biyomedikal mühendisliği yeni bir mühendisliktir.amaçları ameliyat yapan makineleri yapabilen aynı zaman insan biyolojisi bilgisi olan insan yetiştirmek.devlette iş olanağı adam akıllı mezun olmadığından şu an çok iyi ayrıca her hastahane bir adet biyomedikal müh bulundurmak zorunda biyoloji+mekatronik karışımı bir bölüm.
    edit:bu yorumu sallama yaparak değil arkadaşlarıma sorarak yapıyorum.makine müh. okuyorum biyomedikalci arkadaşlarım var.
    insan biyolojisi ile ilgili dersleri var eğer tıpı çok isteyip de tutturamamışsanız belki sizi tatmin edebilir.yok protein sentezi,yok biyokimya vs
    ayrıca avrupada ve dünyada yılda en çok kazanan mühendisliktir.clinic engineering diye geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byns -- 5 Temmuz 2014; 14:26:59 >
  • byns kullanıcısına yanıt
    Peki hocam bu gelecegin muh olayini pek tutmuyo kimse bu muh ne zamandan beri var var hep iyi miydi bukadar cunku cok uni de yok

• devlet üniversitelerinde yok sanırım, güzel meslek aslinda açılsa devlette düşünebilirim

• Ben de düşünüyordum Kocaeli Üniversitesi biyomedikali ama oradaki teknoloji fakültesi diye yazamayacağım galiba olaylar malum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MUH LAPTOP TAVSIYE
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aec_ A kullanıcısına yanıt
    Var tabi ki devlet universtesinde ben erciyesi dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: intensee

Ben de düşünüyordum Kocaeli Üniversitesi biyomedikali ama oradaki teknoloji fakültesi diye yazamayacağım galiba olaylar malum.

neden arkadaşım orda gayet güzel eğitim veriliyor galiba biyomedikaller hep teknolojide
  • byns kullanıcısına yanıt
    Eğitimi güzelmiş tamam ama ünvan meselesi sıkıntı imza yetkisi vesaire teknoloji fakültesinde sıkıntılıymış. Yoksa ben de istiyorum gitmeyi

• Sozde genetik de oyleydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badman95 -- 5 Temmuz 2014; 18:38:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben en iyisi insaat okiyim yapcak bisi yok =D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.