Şimdi Ara

Blu-Ray Disk i Nasıl Temizlemeli.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim velet cd leri ellemiş..cdlerin arkaları parmak izi ile dolu...hatta cod3 o kadar kirlenmişki biraz yükledikten sonra alet donuyor
    Blu-Ray Diskini Nasıl Temizlerim....?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otpphap -- 21 Mart 2008; 23:13:52 >

• üstümde ne varsa onla temizliyorum ben(t-shirt vvbbv).Parmak izleri o kadar önemli değil,çizik varsa daha kötü.
  • Gözlük camı için kullanılan bezler.Her gözlükçüde olur para bile almazlar belki.En iyi ve en temiz çözüm bu(tabiki benim kullandığım,daha profesyonel çözümler olabilir ancak bu durumda çok gereksiz kaçar)
  • gözlük camlarını temizlemek için kullanılan bezler dvd filan silmede iyi oluyor, blu-rayi tabi daha dikkatli silmek lazım resim sevincindeki amcanın dediği gibi yumuşak dokunuşlarla hafifçe.
    bide hatırladığım kadarıyla blu-ray diskler çok sağlamdı çizilmelere yıpranmaya karşı dayanıklıydı diye hatırlıyorum tabii ki kendi blu-raylerimde denemedim ama youtube videoları vardı adam diski mahfettiği halde ps3 cayır cayır okuyordu.
  • "BlueRay CD si"

o da iyimiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

"BlueRay CD si"

o da iyimiş

ne diyecektim.... BlueRay vcd simi diyecektim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tammel

quote:

"BlueRay CD si"

o da iyimiş

Bluray Disk zannımca. BD !

• quote:

Orjinalden alıntı: tammel

quote:

"BlueRay CD si"

o da iyimiş

Blu-Ray Disk olabilir mi acaba?

• en etkili çözüm fanila ile silmektir gözlük camı bezleri iz bırakıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

en etkili çözüm fanila ile silmektir gözlük camı bezleri iz bırakıyor

yazın da alet ile
  • "Micro Fiber X" diye bezler var. Ben onlardan kullanıyorum. Bursa'lı bir arkadaştan almıştım. Mükemmel siliyor. Kuru ama sanki suyla siliyormuşsunuz gibi her haltı temizliyor Bir de LCD TV'nin kutusundan çıkan bezler vardı. Onlar da acaip temizliyor.
  • Muzun kabuğunun iç kısmı ile silin, sonra cam sil ile durulayıp partikül bırakmayan bir bez ile kurulayın.
    Kolay gelsin.
  • Temizlemeyi geçinde disk'leri nasıl kirletmeyi beceriyorsunuz anlam veremiyorum.
  • Önemli olan birde silme usulü, bütün CD ler ortadan kenara doğru düz silinmeli, çemberlenerek değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Temizlemeyi geçinde disk'leri nasıl kirletmeyi beceriyorsunuz anlam veremiyorum.

seninkiler hiç toz almıo galiba?
  • Yooo almıyor oyunlar ilk günkü gibi tertemiz ayrıca parmak izide yok.

PS3'de tertemiz kullanılmadığı zamanlar üstü örtülü ayrıca kapattıktan sonra her zaman temizlerim ilk günkü gibi tertemiz PS3.
  • quote:

Yooo almıyor oyunlar ilk günkü gibi tertemiz ayrıca parmak izide yok.

PS3'de tertemiz kullanılmadığı zamanlar üstü örtülü ayrıca kapattıktan sonra her zaman temizlerim ilk günkü gibi tertemiz PS3.

iyi aferin sana ozaman.ama bazıları temiz kalmıyo işte hatta ps3 e takarken çıkartırken bile bd nin ordaki kumaş madde bile iz yapıyo bizde
  • Hmmm olabilir sanada aferin genç adam.
  • quote:

Hmmm olabilir sanada aferin genç adam.

eywallah kompleks
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.