Şimdi Ara

Bmw 116i hakkında bir kaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben yakın zaman da bmw 116i almayı düşünüyorum ama bir kaç sorum var yakın zaman da bi arkadaşımla konuşurketn konu acıldı ve aklım karıştı lütfen yrdım edin 1.sorum : m sport araba var arkadaşımda oda 116i arkadaşım sportline la yanlayamasın (küçük caplı) m pakrt alman lazım dedi sizce dogru mu 2.sorum:yeni modem bmw lerde modlar var sport , ekonamik ,sport plus benim kafama bişey takıldı 2012 model aldında bu modlar yok ve yeni araçlarda esp kapatılıyomuş eski araçda sadece dtc kapatılıyor eski model 116i m paket drift yapılırmı yanlanırmı NOT:alacagım otomobili 2 el olmasını düşünüyorum ve yarı otamatik triptonic almayı düşünüyorum soruları ona göre cevaplayın bazı arkadaşlar yorumda cok gereksiz konuşmuşlar ben size sordugum soruyu bir iki tane cevap veren var lütfen gereksi cevapverenler vermesin bide siz beni yanlış anlamışsınız ben burda size hergün her saat drift yapcam demiyorum hani arada sırada arkadışım gelir iki eğleniriz yani demek istedigim bu araca o kadar para vermişken bari her işimizi görsün diyorum bide benzin le alakalı sıkıntı olmaz ne kadar yakdıgını biliyorum iyi okursanız anlarsınız lütfen adam akıllı cevap verenler versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert_salmann -- 8 Şubat 2016; 16:21:59 >

• Yardım edecek kişi yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw'yi (1-3-5) galeriden sıfır çıkaran ilk kişi biner hocam. Bu, bu ülke şartlarında pek değişmez. Sonrası ise tam tersine dönüşmekte.
    Sebebi, sizin aracı daha almadan önceki bu konu altında sorduğunuz sorudan ibaret.
  • 1.16 ile kalkışta ışıklarda yiyeceğin tokadın haddi hesabı yok.
    Yan yan dediğine göre hızlı ve öfkelisin
    Aldığına pişman olursun

• Yanlama manlama diyo la biri alsın bunu burdan

• Sorularının hepsinin cevabı var ama kısa ve öz o araba yanlardan uçarda kaçarda

• Bırakın alsın. 10 litreden aşağı yakmayınca evin önüne yan yan park eder :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi yazarken biraz dikkat edin yahu okurken zorlanıyoruz sonra yarısında çıkıyoruz sizde sorularınıza cevap alamıyorsunuz sadece sizin için değil genel söylüyorum noktasına virgülüne kadar doğru yazın demiyorum ama bir zahmet ''lcgım'' da yazmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blyss -- 7 Şubat 2016; 23:35:25 >
  • kaç defa ne kadar yanlayabileceksin ? şahin değil bu her yanladığında cebinden paralarının uçması demek. mekanik spor olarakmı yapacaksın ? pahalı işler bunlar servet gerektirir. biz bile kırk yılda bi kere öle yanlıyoruz ulan diyoruz sona off yine rotçuya para o parayla 200 km yol giderdim :S yani anlayacağın yavaş yanla o videodaki gördüklerin ya sana arabayı satmadan bir gün öncesi yada arkadaşının arabasına dur bi bineyim kanka dedikleri kişiler veya adamların hobi olarak aldıkları araçları haftasonu takılmacaları ikincil araçları yani haftasonuna özel parası olanlar. ben aile ve daimi araç olarak alıpda sürekli yanlayan bir bmwci hayatımda daha görmedim.
  • Bir söz vardır, ilk sahibi BMW'ye biner ikinci sahibine BMW biner diye. Sebebi ise sorduğunuz soruda saklı. Bu arada ağırlık transferi, bir iki ufak fren oyunu ile her araçla yanlarsınız, önden çeker ya da arkadan itiş olması farketmez.
  • 116 agir yanlanmaz .

• Şahin'den bmw'ye geçişler başladı demek
  • konu adını bence "ikinci el bmw neden alınmaz" olarak güncelleyelim honda ve bmw'nin cidden sıkıntılı bir kullanıcı kitlesi var..
  • Güncel

• 200SX al yanlamak için
  • Ben siE ne alıyom diye sormuyorum

• Yardım edecek arkadaş yokmu

• Cevap veren yokmu

• Csb

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.