Şimdi Ara

BMW 3.16 ti compact alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 2002-2003 model Bmw 3.16 ti compact almak istiyorum. Bu araba hakkındaki düşüncelerinizi öğrenirsem daha doğru bir karar verebilecğime inanıyorum. Teşekkürler.

• şuan için tavsiye etmem 1 serisi çıkıncada işler epey karıştı şuan 325 compact 2002 satıyorum ilgilenirsen ozel msg atabilirsin.. spor pket vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 16 Mart 2006; 18:54:46 >
  • bi sınıf arkadaşımda var 1-2 gün önce test etme şansım oldu güzel araba hoş araba ama gördüğüm bikaç sorunun söyliim. arka görüş açısı çok ii değil. sen uzun bacaklıysan (koltuğun az gerideyse) arkana kimse oturamıyor, uzun bacaklı arkadaşların veya geniş bi ailen varsa sorun, 300 bin falan yakıyo şehir içi efendi efendi kulanınca basınca çoşuyo sapıtıyo. son olarak arkadan çarpma testlerinde çok başarısız 5-6 cm ilerde biri oturuyo çünkü. tabi herşeye rağmen o bir bmw ve kullanmak inanılmaz zevkli, helede benim gibi 1296 kiloluk 70 beygirlik 307 den inip o arabaya binince uçuyo sandım
  • Dizayn hosuna gidiosa,icine de siniyorsa al derim..3 yidir 3.18ti kullaniyorum hala ayni zevki verio..
  • Kardes bmw iyi araba ama 1600 motor bmw zevkini yasatmaz en azindan 2300cc olcak yani 5.23 gibi.gecenlerde bi arkadasin arabasini deneme firsatim oldu 98 model 7.35 manyak bir sey gaz a basinca ucuyo sanki.maddiyatin iyi degilse bu tip arabalar kapinin onunde durur binemezsin.nerdeyse hic yakmaz bunlar......
  • 2, el piyasasını bilmem ama harika bi araç üstelik markanın en ucuzlarından tabi ucuz denebilirse onada
  • quote:

Orjinalden alıntı: nizarkan

Kardes bmw iyi araba ama 1600 motor bmw zevkini yasatmaz en azindan 2300cc olcak yani 5.23 gibi.gecenlerde bi arkadasin arabasini deneme firsatim oldu 98 model 7.35 manyak bir sey gaz a basinca ucuyo sanki.maddiyatin iyi degilse bu tip arabalar kapinin onunde durur binemezsin.nerdeyse hic yakmaz bunlar......

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ztn suan bahsi gecen araclar uretılmıyır 1 serısı bu sınıfın yerıne gectı dogal olarak 2.el piyasası vasat ... gercekten peformanslılar yda 2500cc oyle duruyo ve hiç yemiyo
  • arkadaslar merhabalar,
    BMW 3.16Ti Compact 2003 model 55000 km de kazasız araç için 20000 ytl son fiyat isteniyor.. sizce fiyat nasıl ? birde bu aracın benzin tuketimi nasıl ?
  • yada şöyle sorayım benim tüm param 20.000 ytl belki bi bin ytl daha çıkar ne önerirsiniz bana bu araç mı yoksa başka mı bakayım ?
  • illa bmw diyosan o ayrı ama parçası servisi bi tomar para tutuyo...ama mesela al bi sene bin hevesini al sonra sat ya da maddi durumun bunları rahat karşılıyosa zaten sorun yok...ama 316 bmw de kesmez...almışken bari 318 140 lıgını al
  • hort konu, konuyu açan arkadaş kim bilir neye biniyor şimdi
  • 20 bin tl 55 bin km ..??? kazasız..

bende 65 bin km si var. 25 bin veriyorlar, yok sağolun diyorum.. bana pek inandırıcı gelmedi açıkcası..

25 bin liraya ancak sıfır polo alabiliyorsun. temiz 3.16 ti compact 2003 e mi binilir sıfır poloya mı, polo oyuncak gibi kalır bu arabanın yanında..
  • quote:

Orjinalden alıntı: zzgx

20 bin tl 55 bin km ..??? kazasız..

bende 65 bin km si var. 25 bin veriyorlar, yok sağolun diyorum.. bana pek inandırıcı gelmedi açıkcası..

25 bin liraya ancak sıfır polo alabiliyorsun. temiz 3.16 ti compact 2003 e mi binilir sıfır poloya mı, polo oyuncak gibi kalır bu arabanın yanında..

hacı mesajın tarihine bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.