Şimdi Ara

Bmw 3.20D ile 3.30D arasında kaldım. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bmw E90 3.20D ile E46 3.30D arasında kaldım, 3.20 D motoru 3.30D motoru aratırmı çok ikilemde kalmış bulunmaktayım, aracın motoruna çok dikkat eden bi insanım ara hızlanmalar olsun 3.30D ile 3.20D çok fark yaratırmı, yardımcı olursanız sevinirim.

• Kesinlikle 330d bu aractan aldigin zevki 320d de bulamassin.Tabi yakit tukettim farki olur, tip bakimindan da e46 yi terchim ederdim dogrusu. ha yok 320 diyorsan benzine gec ozaman .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 14 Kasım 2009; 22:50:54 >
  • E90 Sıfırsa o değilse E46 derim ben.
  • Peki E90 ile E46'nın arasında yol tutuş farkı varmıdır, ben araçta esp olmaması nedeniyle aracın arkasını atma sebebiyle spin atarak bir kaza geçirdim bundan 2-3 ay önce virajlara süratli giremez oldum, bu yüzden yolu tutmasını ve viraja girerken arkanın savurmamasını çok istediğim güvenli bir araç istiyorum bunun yanında motoru'da tatmin edicek şekilde olmalı tercihler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arınç -- 14 Kasım 2009; 22:54:28 >
  • Neyse 1.20d den vazgeçmeniz iyi olmuş. Tavsiyem halen aynı benim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şahbaba

Neyse 1.20d den vazgeçmeniz iyi olmuş. Tavsiyem halen aynı benim..

Siz E46 3.30D'den yanasınız evet, peki bi önceki mesajıma ait bir yorum yaparmısınız ?
  • aralarında 3bin tl civarı vergi farkı var. bunuda göz önüne almalısınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu f30 3.20d alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • e46 330d 180bg mi yoksa 218bg lik olanımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta60

e46 330d 180bg mi yoksa 218bg lik olanımı?

3.30d 231 hp değilmiydi ? Yoksa benim mi aklımda yanlış kalmış Birde 204hp'lik olanları var diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 14 Kasım 2009; 23:03:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

330i derim ben....dizel ile ne işin var? 330d boşver bence, oraya kadar gelmişken benzinli alınır.....bari her ses duyduğunda altında araba olduğunu anlarsın......o ne öyle ticari pikap gibi dizel :S

O arabayı alıp'da lpg takarsan adama ne derler sen biliyormusun.(Benim Benzinli araçlara karşı bi antipatim var yüksek devir bağırttıra bağırttıra gideceğime düşük devirli gider çevreye ses yaymadan süratli giderim) Ayrıca Lpg'li araçları sevmem ALLAH göstermesin herhangi bir şiddetli kaza sonucu havaya uçabilirsin.

edit: Siz hiç V6 Motor sesi duydunuzmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arınç -- 14 Kasım 2009; 23:12:54 >
  • 1999-2003 model 330d 184 ps
    2003 model ustu 204 ps

plantamax @ birgun git e60 535d ile test surusu yap ,olmadi e46 330d ile yap

330i adamin ocagina incir agici diker ,

Hocam sen 330d al bide chiptuning yaparsin . 245 ps 510nm , tasaruflu ,performansli daha ne olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 14 Kasım 2009; 23:15:12 >
  • Dediğim 3.30D 204Ps olan, 2003 ve üzeri olarak tercihler sırasında.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

1999-2003 model 330d 184 ps
    2003 model ustu 204 ps

plantamax @ birgun git e60 535d ile test surusu yap ,olmadi e46 330d ile yap

330i adamin ocagina incir agici diker ,

piyasada dolaşan 535d videoları hiçte öyle demiyor ama neyse...

Siz 5.35D'lerin gitmediğini'mi belirtiyorsunuz bu mesajda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arınç -- 14 Kasım 2009; 23:28:59 >

• Yol tutuşta çok büyük fark olduğunu zannetmiyorum, belki çirkin ördek yavrusu biraz daha iyidir...
  • quote:

@Plantamax

Sen niye 0-100e bakıyorsun ki 100den sonrası hakkında'da bir şey'de siz desenize.

Hayatımda ilk defa bmw'nin motoruna çamur atan bir insanla karşı karşıyayım.

Ayrıca 7sn'lik değer Dizel bir araca ait bunuda unutmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arınç -- 14 Kasım 2009; 23:55:35 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arınç

quote:

@Plantamax

Sen niye 0-100e bakıyorsun ki 100den sonrası hakkında'da bir şey'de siz desenize.

Hayatımda ilk defa bmw'nin motoruna çamur atan bir insanla karşı karşıyayım.

Ayrıca 7sn'lik değer Dizel bir araca ait bunuda unutmamak lazım.

´´KÖTÜ´´ dediğim yeri bana alıntı yaparak göstersene...çok merak ettim nerde kötü dediğimi...

quote:

Sen 0-100 Çok mu iyi dedin
    ( Burdan ne çıkartırsın sen ), bende madem kötü 100den sonrasına bi yorumda sen yap dedim.

• biri yeni kasa diğer eski tabiki E90.
  • quote:

@Plantamax
    alla halla benim satırlarımın arasından ´´LPG´´ fikrini nasıl çıkardınız??? ben sadece benzinli motoru önerdim......3000 cc araca performan için binilecekse tabiki benzinli olmalı...ama siz sevmiyorum diyorsanız; bize yorum düşmez.

ALLAH aşkına o arabaya lpg olmadan binilirmi Mantıken siz 3000CC benzinli deyince araca lpg taktırmak geldi, ben şuanki 1.6 aracımın yakıtından yakınıyoken 3.0CC benzinliye tövbe.

Favorim Dizel.
  • quote:

Plantamax
    sen bana yukarıda demişsinki ´´ BMW MOTORUNA ÇAMUR ATIYORSUN´´

bir aracın 0-100 değerinin çok iyi olmaması motorum kötü olduğu anlamına gelmez. motorun iyi olması bir çok kritere bağlıdır. 0-100 değerininde çok iyi olması bir çok kritere bağlıdır.

bu arada sormuşsunuz ´´hiç v6 sesi duydunuzmu´´ diye; ben sana şunu sorim, sen hiç fx35 e bindinmi???

Münakaşa'ya gerek yok,şuanda araç benimde değil sizinde değil, benim olsa yine kalkıp aracımı övmezdim, fakat şahsi fikrim siz 3.0D motorun 0-100'ünü pek iyi olduğunu söylemesenizde bence hoş bir motor koskoca X5'i çekiyor biliyorsunuz.
    Kalkıp Fx35'e bende binsem hiç bir arabanın 0-100ü gözüme hoş gitmez doğal olarak tabiki. Teşekkürler

• Daha önceki konuda da söylemiştim. 320D alıp biraz daha güçlendirmek daha mantıklı.

Tam olarak 2.el fiyatlarını bilmiyorum. Sanırım 35-40.000 euro dolaylarına bir fiyat.

Bu paralara 530Dizel de alınabilir :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.