Şimdi Ara

bmw e90 kasa 3.16 mı audi b8 kasa a4 mü almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli forumdaşlarım 2011 model e90 LCI makyajlı kasa Bmw 3.16i premium sunroof yok xenon yok dijital klima yok.manuel klimalı.kimonetresi 100.000 den az otomatik vites.lpg yok ama taktırırım.

Audi A-4 2010 model 1.8tfsi sunroof var xenon yok mmı ekran var. Lpg yok ama taktırırım. Otomatik vites.
    Fiyata gelince audi bmw den 5.000 pahalı.
    Sizce hangisini almalıyım, sizden ricam somut fikirler üretelim güzellik ve keyif konularına girmeyelim. İkisi de guzel ve keyifli olduğu için bu başlığı açtım zaten. Teknik yorumlar ve kronik sorunlar varsa yazılmasını rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• A4'te yağ yakma gibi kronik bir sorun var fakat size denk gelmeyedebilir.Bana kalırsa çokta önemli değil.

Şahsen A4'ü tercih ederdim.E90 kasanın dış görünüşü A4'ten daha güzel fakat donanımı çok cimri.

Ayrıca 1.8 tfsi 160 bg turbo motorla A4 performans açısından 3.16'ya göre çok çok önde.

122'lik bile alsanız 3.16i'den üstündür.

3.16i'nin üstün yanı iç döşemesi ve birazcıkta dış görünüşüdür.Diğer tüm konularda A4 sollar geçer.

1.6 motor olmasına güvenerek 1.8 den az yakar bu demeyin,araç gitmediği için 1.8 motorla aynı yakıyor.

A4 için hayırlı olsun diyelim..

• a4 daha mantıklı
  • Sacramental kullanıcısına yanıt
    Tfsi motora lpg uyumu nasıldır bilginiz varmıdır acaba??

• O fiyata daha iyileri varken daha donanımlı araçlar varken iki model arasında kalmaniz çok sacma.

• Corolla al, saydığın diğer arabalar sanayiden çıkmaz. Corolla daha performanslıdır üstelik.

• ccc123 C kullanıcısına yanıt
    Mesela??? Sizin öneriniz nedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PASSAT 1.8T Mİ AUDİ A4 ? MÜ
    14 yıl önce açıldı
    Audi A4 mü BMW 520 mi?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gazozvar kullanıcısına yanıt
    Yanılıyorsunuz. Audi sahibi olmadım hiç ama daha önce 5 defa bmw sahibi oldum. Hepsinde çok kilometre yaptım özellikle 98 model 3.18is coupe vardı 88.000 km de bayandan aldım 5 sene sonunda 270.000 km de sattım ve bu sürede rutin bakımları hariç sadece marş motoru ve şarj dinamosu arızalandı bu ikisi de 1200 tl tuttu. Corolla başka sınıf audi ve bmw başka sınıf en önemlisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

Corolla al, saydığın diğer arabalar sanayiden çıkmaz. Corolla daha performanslıdır üstelik.

quote:

Corolla daha performanslıdır üstelik.

@helpgod
    E90'ın motoruna en uyumlusu pirinstir.A4'te de uyum sorunu yaşamazsınız fakat E90 bu konuda bir tık daha sorunsuzdur.

• 316i derim
  • 316 otomatik hiç gitmiyor.

15 saniyede falan 0'dan 100'e çıkıyor, yüksek hızlar zaten bahsetmiyorum.

Audi A4 performans bakımından daha çok tatmin eder.
  • ccc123 C kullanıcısına yanıt
    Audi a4 ile bmw 3.16 arasında kararsız kalan birinin donanım arayışı içinde olduğunu düşünmeniz ilginç. Herşey donanım olsa o fiyata Peugeot alırdım ama konu o değil.

• açıkçası 316 nın makyajlısını alacağıma 320 nin makyajsızını alırım otomatik vites yok motor çok verimsiz ve 320 kadar yakıyor. artık ikinci elde 2.0 olmasına rağmen 320 ler daha çabuk gider. sunroof-angel-deri döşeme-digital klima bmw nin olmazsa olmazlarıdır olmazsa satışı kanser edebilir insanı
  • 2010 model beyaz renk, bej iç döşeme 81.000 km de ilk sahibinden sunroof, adaptif xenon,dijital klima olan kazasız boyasız 3.16i aldım dostlar. gitmiyor diyenler yanılıyor. düz yolda 220 km hızı çok rahat gördüm. otomatik vitesde konumu DS ye alınca spor kullanımda 0-100 km gayet yeterli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.