Arkadaşlar merhaba herkese. 2017lik Astramı değiştirmek için araştırmalar yapıyorum. Aracımı da satarak toplamda 350.000 liraya kadar bir araç bakıyorum aslında. Sahibinden’de 2014-2015 316i M sportlar 320-330bin civarları. Hem de kazası olmayan ve ya tek parça değişen/boya. Ne düşünüyorsunuz bu konuda 2021 yılında 316i alınır mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BMW F30 316i M-Sport Almak?

-
-
350bin lira para verip 7 8 yaşında araba almak bana mantıklı gelmiyor.
Hele ki kullanıcı kitlesi mimli bir araç için.
O serinin motorları da sorunlu ben yerinizde olsam daha yeni başka modeller bakardım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Chip lenmemiş F30 buluyorsan al tabi. O ilanlardaki çoğu araç motor yenilemiş oluyor dikkat edin. Ben bir zamanlar çok f30 kovaladım tertemiz diye gittiğimiz araçların bir çoğu motor şanzıman defransiyel yemiş. Sonra vazgeçtim. BMW alacaksan 0 alacan yoksa adama ittiriyorlar.
-
çarpılma ihtimalin yüksek.
ilk sahibinden oynanmamış değişensiz ve tamamen servis bakımlı bir araç bulabilirseniz (hala varsa öyle f30lar) alın
-
bahsettiğiniz fiyata güzel sitelerden 1+1 veya 1+0 alınır.
eşyalı 2000 tl ye kiraya verirlir. araba lazım olunca bu 2000 tl den araç kiralanarak harcanır.
-
İkinci el bmw, hem de f30. Tüylerim ürperdi.
Şaşmaz'da okuma yazma bilmeyen çankırı'lı ustaların attığı yazılımlar, göbekte verilen yanlar, sokak arasında girilen redline'lar gözümün önüne geldi bir an.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güzel bir sitede 1+1 daire nerde 300-320 bin miş hocam alalım 1-2 tanequote:
Orijinalden alıntı: Kaygeryabahsettiğiniz fiyata güzel sitelerden 1+1 veya 1+0 alınır.
eşyalı 2000 tl ye kiraya verirlir. araba lazım olunca bu 2000 tl den araç kiralanarak harcanır.
Ciddi ciddi konumu lokasyonu güzel bir yerde 1+1 daire sordum adam 1.200.000 TL dedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 11 Ağustos 2021; 12:25:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakın arkadaşım 2-3 ay önce (tam kapanma öncesi) 66 bin kilometrede estoril mavi 2015 model aracı 360 bin liraya sattı.Araba çok düzgün,hatasız boyasız ve iyi bir araçtı.Onun arabasına bakarak alınır diyorum ama gerek kozmetik gerek mekanik düzgün bir araba almazsanız her arabada olduğu gibi can sıkma ihtimali var.
-
Bizde 3.20ied sport plus var babam kullaniyor kendisi emekli adam fazlada km yapmaz, mumkunse 3.20 alin motor performansi ve piyasasi daha iyi. 3.16lari genelde chilpleyip ayni 3.20 motor bg gucune yukseltiyorlar.
M sportlar genelde genclerin eline dusmus vaziyette. Sport plus, Luxury ya da sportline paket bakarsaniz daha temizini bulma imkaniniz var.
Yakit olarak istanbul sehir ici trafik oldugundan 11/13 litre degerler arasi kullanirsiniz. Uzun yolda ist trabzon 120altina inmeden ara sira 180leri gorup klima acik full bagaj 7lt ortalama ile gidip geliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ayni araci kullaniyorum. Güzel temiz bir arac bulursaniz alinir tabiki burda arkadaşlar çok abartmiş cesaret edipde alamayanlar araci kötülemiş...yada onlara kötü arac denk gelmiş aracina güzel bakan birinden alin sorun yasamassiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MyWorldLife
Güzel bir sitede 1+1 daire nerde 300-320 bin miş hocam alalım 1-2 tane
Ciddi ciddi konumu lokasyonu güzel bir yerde 1+1 daire sordum adam 1.200.000 TL dedi
Alıntıları Gösterizmirde myvia 'larda veya buca da universiteye yakın var.
-
1 serisi bmw yi satalı az bir zaman oldu 2015 joy plus şanzımanı hariç çöptü
3 serisi kullandık ehh..
5 serisi var kararında bmw gibi..
tavsiyem bmw de 5 altına mercedeste e serisin altına inilmemeli
alt seriler bildiğin kompakt otomobil.
ilave olarak kullanıcı kitlesi bu aracı kullanmıyor resmen bitiriyor yazlım yanlama aklına gelemecek kadar hunkarca..
-
350bin edecek bir araç değil bence. Sert, konforsuz bir araç. Ses yalıtımı da kötüydü. Rüzgar sesi alırdı. Fitillerden ses gelirdi hep, serviste şeffaf bant yapıştırıp gönderirlerdi. O bant sürekli kalkar, tekrar servise giderdik.
350bin bütçeye 508 1.6 180hp prime donanım alınabilir. Malzeme, performans, kalite, konfor, yalıtım, donanım hemen her anlamda iyidir 3.16 dan.
sahibinden.com
Peugeot / 508 / 1.6 Puretech / Prime / ÖZTEK KARTAL ŞUBE'DEN 2020 508 BENZİN OTOMATİK 1.6 180 HP sahibinden.comda - 939211127https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-oztek-kartal-sube-den-2020-508-benzin-otomatik-1.6-180-hp-939211127/detay
-
Arkadaş f30 u airli basık full bodykit alırsanız patlak çıkabilir biyerden ama her f30 u gençler mi kullanıyor alal alla?
O kadar mühendis doktor vs. düzgün sakin kullanan bir ton f30 var ne alaka.
En Beğenilen Yanıtlar

350bin lira para verip 7 8 yaşında araba almak bana mantıklı gelmiyor.
Hele ki kullanıcı kitlesi mimli bir araç için. O serinin motorları da sorunlu ben yerinizde olsam daha yeni başka modeller bakardım. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X