Şimdi Ara

Bmw f30 yedek anahtar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
2.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yeni kasa 3.20 araç için yedek anahtar yaptırabileceğim bir yer varmı acaba bildiğiniz yetkili servis dışında

• benimde anahtarım kayboldu bende anahtar yaptırabilecek yer arıyorum. Ankara...
  • Merhaba elimde bmw f30 orjinal anahtari mevcut eger halen ihtiyaciniz varsa görüşelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftanın ilk iş günü İstanbul Bahçelievler tarafından firmamızı ziyaret eden Kadir bey 2015 yeni kasa Audi A3 Sedan aracıyla takas ederek hanesine kattığı 2012 model Bmw f30 320d aracının yedek anahtarını galeri teslim etmemiş. Noter satışı sonrasında söylediği için fiyatta bir kesinti yoluna gidemedim adamlarada pek güvenmiyorum demesi bizi tedirgin etti, hemen arabanın ( body control ünitesi ) üzerinden bmw anahtar kopyalama cihazı ekranından kendi kullandığı Bmw Anahtarı bilgilerini okudum 1. anahtar ile gelmiş yani 2. anahtar kayıp kimin elinde belli değil derhal iptal ettim hatta kendisine 2. sıradaki bmw f30 320 d anahtar silinerek yerine yenisi yazıldı.

Bmw F30 Yedek Anahtar Fiyatı
    Bmw F30 yedek anahtar kopyalama ve çoğaltma yapım aşaması arabanın dükkana gelmesiyle başlar ortalama yarım saat gibi bir işçilik sonrası biter. Orjinal bmw f30 320d veya f30 320i anahtar fiyatı yetkili serviste 4.500 lira ile 5.500 lira arasında olup hizmet süresi 1 aydır. Arabasını satmak veya tasta değerlendirmek isteyip anahtar yedek anahtar engeline takılan insanların incele eleyip sık dokuyup evet burası benim problemimi çözer dediği bir ticari işletmeyiz farkımız ürünlerimizin orjinal, garantili, fiyat olarak makul, yüzlerde memnuniyet mesajı ve süre olarak oldukça kısa teslim edilmesi insanları cezbediyor.

Bmw F30 Kumanda Kabı ve fiyatı
    Bmw f30 kumanda kabı değişimi oldukça güç hatta son kullanıcılar için imkansızdır. Uzaktan kumanda pilinin değiştirilmesi için arka tarafında bir kapak mevcut onu açabiliyor gerektiğinde buton değişimi, tamir veya kumanda kabı değişimi yapmanız mümkün olmuyor. İşinin hakkını son damlasına kadar veren ustaları söylemiyorum lakin oto anahtar işi yapıyorum diye soyunan kişiler dahi sökerken paramparça ediyor uzaktan kumandayı kullanılmaz hale çeviriyorlar. Daha önceki referanslarına bakarak Bmw F30 Kumanda Kabı değişimi hizmeti aldığınız kişiyi seçin şuanda güncel fiyatı 125.00 ila 150.00 lira olarak alınıyor ama okuyup geçiştirmeyin güncel fiyatı mutlaka sorun.

Bmw f30 320 anahtar kodlama
    orjinal bmw f30 yedek anahtar
    orjinal bmw f30 yedek anahtar detaylı bir şekilde sergilendi
    İnsanları yanlış yönlendiriyorlar bilende konuşuyor bilmeyende cemiyette ihtiyaçlarını dile getirip araştırma yapan Bmw F30 318 veya Bmw F30 320 otomobil sahiplerine ” yetkili servisin gitmelisiniz, dışarıda yapıyorlar araba yolda giderken stop ediyor, bir tane kendisine kopyalasa ayıkla pirincin daşını ” gibi söylemlerle gereksiz söylemlerle büyük bedeller ödetiyorlar. Arabalarıyla birlikte bizi ziyarete gelen onlarca Bmw F30 kullanıcıları memnuniyetle anahtar kodlama ve kopyalama yapıldı. Satılan arabalar hiç bir zaman noterden dönmeyi veya yetkili servis personeli arabanın bakım bilgilerini göremiyorum demedi o yüzden kararı siz vereceksiniz uygun fiyatla kısa süreli hizmet mi büyük paralarla uzun süreli sömürü düzenimi ben size bırakıyorum.

Bmw f30 318 anahtar kodlama arabanın garantisiniz bozmaz.
    Bmw F30 320 anahtar kopyalama aracı satarken problemle karşılatmaz.
    Bmw f30 yedek anahtar kopyalama yapıldığı zaman kosko veya sigorta kaza anında size zorluk çıkartmaz.
    Bmw F30 320 anahtar kayboldu
    Bmw`lerde anahtar kaybı kullanıcısına oldukça külfet ancak yedeksiz kullananlar için konuşuyorum yedeği olanların tabiri caizse tuzu kuru çünkü onlar arabalarını çalıştırıp kullanabilir durumda olduklarından özel hizmet statüsüne girmiyor daha da açmak gerekirse arabanın başına kurtarıcı veya usta çağırmak zorunda kalmadıkları için maliyet yarıya yarıya düşük olur lakin kapıları kilitli ve araba çalışmaz halde olduğunda işiniz biraz zor.

Eğer şehir merkezine yakınsa başına oto anahtarı sektöründe profesyonel Bmw araçlarından iyi anlayan bir usta gelecek.
    Anahtar kontrol ünitesi üzerinden bilgiler emilerek bilgisayar ortamında program atıldıktan sonra hafıza güncellenerek marşa basılır.
    Bmw f30 Anahtar logosu
    Eğer Bmw f30 veya Bmw f10 aracınız ve anahtar logosu silindiyse bizimle iletişime geçin yazımızı okuyorsanız şanslısınız çünkü biz yolladığımız hiç bir logoya ücret almıyoruz. Sizin sadece maket bıçağının ucuyla kanırtıp yerinden söküp alabileceğiniz küçük lakin önemli parçayı vereceğiniz adrese kargosunu ödemeniz şartıyla gönderiyoruz.

Orjinal bmw f30 yedek anahtar kopyalama ve tanıtımını izleyebilirsiniz.
    Bmw F30 aracım kilitli kaldı…

Bmw f30 kendisini otomatik olarak kilitleyen bir yazılım ve özelliğe sahip değil fakat marketten çıktığınızda uzaktan kumanda üzerinde bulunan bagaj açma butonuna basarak elinizdekileri bagaja doldururken kenar köşeye koyup bagajı düzenleme yoluna giderseniz kapattığınızda çaresiz bir şekilde kalırsınız.

Ne yapmalı!!!

Tabi ki evden veya iş yerinden yedeği isteyecekseniz şayet yoksa işini seven, takımları tam ve yakınınızda bulunan oto anahtarcısı bulup durumu izah ettikten sonra arabanın koltuklarını söktürüp bagaja geçeceksiniz başka sizler için önerebileceğim sağlıklı bir yol maalesef bulunmuyor.https://www.immobilizeranahtar.com/2012-bmw-f30-yedek-anahtar/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 116i vs VW Golf
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.