|
Bildirim
Aynısını Suriyelilere yapan Türk, bu habere sinirlendi. Almanlara kızmamak gerek.
|
Bakalım bmw sini yakacak arkadaşlar çıkcak mı?
Bizde burdaki Suriyeliler için söylüyoruz. Bence doğru bir karar almışlar. Şikayetçi olanlar varsa gelsinler Türkiye'ye bizimle beraber vergiyi sırtlasinlar... Hadi biraz empati yapalım, ben avrupanin yerinde olsam tüm Türkleri sınırdışı edip Türkiye'ye gönderirdim. Sonuçta burda savaş yok ve cennet gibi bir vatanımız var.. |
Malum kişiye hemen haber verilmeli.Süper bir seçim malzemesi çıktı.En yakın otobüsün üzerine çıkıp dinleyen kalabalığa Ey Almanya sen kimsin diye bağırmalı.
|
82 Berlin 83 Hamburg 84 ölürüm hasretinle
|
kürtçe konuşsalar sıkıntı etmezlerdi
|
Yalnız Almanlar zamanında hiç iş gücü kalmadığı için imkanlar sunarak üretim kapasitesini arttırabilmek için özellikle göçmenler istedi. Boş olan fabrikaları bir anda harıl harıl çalışan insanlar ile doldu. Biz ise ülkesinden savaş var diye kaçan, korunmak sözde günah diye sokakta yatmalarına rağmen 10-15 çoğalmaya devam eden, sokakta ufacık bebekleri, çocukları yatırmayı günah görmeyen suriyelileri hiç istemedik ki. Hırsızlık, işsizlik tavan yaptı. Hastaneler bunlarla doldu taştı. Kendi ülkelerine hiç hayrı olmayan adamın bize ne hayrı olacak. Bize iyice kene gibi yapıştılar. Hükümette kanımızı emmeleri için gereken her türlü kanunu çıkarttı. Yani Almanlar ile aramızda büyük bir fark var.
|
O fabrikada yabancı olarak sadece Türkler yoktur herhalde. Kimse kusura bakmasın. O kadar başka dil konuşulurken sadece Türkçe sıkıntı yapılıyorsa ben orada art niyet ararım.
Arapça konuşmak serbest, ispanyolca serbest, italyanca serbest, rusça serbest, ermenice serbest, yunanca serbest , Türkçe yasak. O zaman ırkçılık oluyor işte. |
biz ülkedeki kürtlere iş ortamında olsun sosyal hayatta olsun türkçe konuşun dediğimizde ırkçı oluyoruz ama avrupalı yapınca woow,hadi kürtlere yasaklayalım iş ortamında sadece türkçe konuşulsun böyle bir şey gündeme gelse ilk karşı çıkacak güruh yine bu avrupa ülkelerini övenler olacaktır
|
Ayrımcılığa mağruz kalmışlarmış yalanlarını sevsinler, avroları bozdurup bodrumda krallar gibi tatil yapmayı biliyorlar
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paetzold -- 19 Mart 2019; 14:33:43 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 19 Mart 2019; 14:28:8 > |
|