Bmw x3, Audi Q5, Mercedes Glk 250 evet bu üç araç içinden hangisini kullandıysanız artı ve eksilerini rica ediyorum.Fikri bilgisi olan akadaşlar hangisi tercih edilmeli. Mercedes Glk 2200 cc motor olduğu için vergisi bir üst sınıfta ve yakında makyajlanacak deniyor,o yüzden son sırada.Duyduklarınız ve deneyimlerinizve vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Bilgisi olan kullanan arkadaş yokmu?
uzun uzun yazmamın sebebi yok..forumda cevaplarımı takip ederseniz ne demek istediğimi anlarsınız..X1-X3'e o paralar maalesefe bir bmw kullanıcısı olarak söylüyorum verilmez..alınacaksa X5-X6..GLK dediğiniz gibi hem motor hacmi olarak vergilendirmede kategorisi bütçeyi aşıyor hemde görünüm olarak cidden çok itici bir tipi var..Q5 alınacak arasında hem performans hem yakıt hem görünüm hemde kullanış olarak bu değerlendirme tartışmasız önereceğim Q5'dir..
q5 onerılecek bır arac degıl ancak ıclerındekı en alınabılır olanda o
ne önerelim istersiniz Q7 W12 TDİ?
Hıc q5 e bındınızmı
Hıc q5 konfigüre ettinizmi
Binin sürün hak vericeksiniz
bindim sürdüm..bence gayet bu 3 seçenek arasından alınacak bir araç ve önerilecekte bir araç..yani Q5'e alınacak parayla Q7 X5 X6 GL320CDI alınıyorda biz Q5 mi önerdik..
bindim sürdüm..bence gayet bu 3 seçenek arasından alınacak bir araç ve önerilecekte bir araç..yani Q5'e alınacak parayla Q7 X5 X6 GL320CDI alınıyorda biz Q5 mi önerdik..
q5 onerılecek bır arac degıl ancak ıclerındekı en alınabılır olanda o
Ben ne demısım arkadasım uykun var herhalde iyi geceler
sizede iyi geceler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme