Şimdi Ara

Body yi bırakınca kilo alma olayı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6 aydır body yapıyorum.daha once de body tecrubem var 1 kez 3 ay 2 kez 4-5 ay yapmışlığım var.son defa sporu bıraktığımda sigara felan içmeye başladım ve 90 kg(boy-1.85 üzerinde 190 olmaz) cıvarındayken 95 e kadar fırladım vücudum fena sarktı.karın bolgem yağlandı ve aradan sonra yeniden 95 kilodan 83 kiloya kadar düştüm.şimdi bu ağırlıkta kalıb vücüt yapmak istiyorum.ama bazı korkularım var.özellikle salona gelen bazı arkadaşların spora 2 3 ay ara verdikten sonraki hallerini gorunce.yüzleri şişmiş karınları çıkmış.bazı özel nedenlerden dolayı bodye ara verirsem bende de aynısı olurmu diye düşünüyorum ve acaba buna karşı pratik bir çözüm varmı.özellikle kilo almak istemiyorum buna vurgu yapmak isterim acaba diyet uygulasam işe yararmı yoksa koşmu mekik şınav tarzı uygulamalar mı gerekiyor.cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekürler

• Arkadaşlar bu onemli konu benim gibi çok kişinin ilgilendiği bir konudur.GERÇEKTEN bilen varsa cevaplarsa sevinirim
  • Sporu bıraktığın için beslenmeni bozarsan kaçınılmaz son .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IOzguur kullanıcısına yanıt
    İşte benim de sorduğum bu ne yiyelim ne içelim neye dikkat edelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpazan45

İşte benim de sorduğum bu ne yiyelim ne içelim neye dikkat edelim

Kişisel görüşüm: sporu sürekli yapmayacakların bu işe hiç bulaşmamaları yönünde. En azından kasları diri tutacak egzersizler yapılmalı spora ara verilince. Çünkü artan kas kütlesi daha fazla besin tüketimine sevk ediyor. Daha çok yemeye başlıyorsunuz. Sonra sporu bir anda kesince. Kaslar sönmüyor bir anda. Yemeye içmeye devam ediyorsunuz. Ee bunlar birikiyor vücutta. Kilo almaya başlıyorsunuz.

Kas kütlesini ne kadar arttırdıysanız sporu bırakınca sizi bekleyen tehlike o kadar büyük bence. Ektomorf değilseniz tabii.

• Sanırım iyi anlatamamışım kendimi haftanın en az 5 günü spor yapan biri için herhalde spor ergen merakından daha fazladır.sadece bazen yurt dışına çıkmam gerekiyor gittiğim yerlerde tabii spor salonu bulma spor yapma haliyle imkansız onun için boyle bir soru sorma gereği hissetim.cevabınız için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpazan45

Sanırım iyi anlatamamışım kendimi haftanın en az 5 günü spor yapan biri için herhalde spor ergen merakından daha fazladır.sadece bazen yurt dışına çıkmam gerekiyor gittiğim yerlerde tabii spor salonu bulma spor yapma haliyle imkansız onun için boyle bir soru sorma gereği hissetim.cevabınız için teşekkür ederim

Est. hocam ergen filan öyle bir şey demek istemedim. Yanlış anladınız. Kusura bakmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önemli değil.sevgiler saygılar
  • valla eger ektomorf degilseniz kızartma ve şekerli yiyecekler yerseniz yaglanmamak mümkün degil.
    73-72 civarı sporu bırakmıştım 5 ay ara verdim fast food pasta çeşitleri vs. yedim su an 75-74 kilo civarıyım.
    gözle görülür şekilde belde yaglanma ve birazda göbekte yaglanma mevcut

yakamadıgınız her kalori vucudunuza yag olarak depolanır bu kadar basit
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.