Şimdi Ara

Boğaziçi sosyoloji mi ODTÜ iktisat mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar boğaziçinde sosyoloji bile okusam iktisat-işletme alanina yönelicem hatta not ortalamam tutarsa çift anadal yapmayı planlıyorum sizce napmaliyim ? Kafam çok karışık istanbulu çok fazla istiyorum ama işte durum ortada sıralama 3bin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• boğaziçi sosyoloji
  • sosyoloji boğaziçi de olsa yazma derim bizim felsefe hocasi boğaziçi mezunuydu misal geldiği yer anca öğretmenlik oldu kpsss çalişarak o da

3 bin siralama ile bilkent işletme-iktisat da gelebilir odtü psikoloji de gelebilir odtü işletme-iktisat da mantikli olur

ayrica illa istanbul olsun diyorsan, özyeğin üniversitesini de araştir vizyonlu, gelişen, potaniyeli yüksek bir üniversite
  • masteropxxx kullanıcısına yanıt
    Hocam üniversiteleri gezmeden önce kafamda Özyeğin vardı ama bütün ozelleri sildim kafamdan şimdi kafam iyice karıştı gezince
  • erderer kullanıcısına yanıt
    Niye kampüsü falan mi kötü Özyeğin'in arkasinda Türkiye'nin en zengin iş adami var puanlari da her sene yükseliyor zaten bence sosyoloji ile puanina yazik etme.
  • iktisat sosyolojşden iyidir heralde. hem de o alanda çalışmak istiyosun odtü iktisat yaz o zaman.
  • hangi bölümü istiyorsan onu yaz, çif anadalı falan boşver.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çift anadal yaparım diyerek üniversite yazılmaz bence.Bilkent'in boundan bir eksiği yoktur, ankara'yı göze aldıysan.
  • Boun
  • Up
  • Rotarian kullanıcısına yanıt
    Hocam haklisiniz da hep hedefim boğaziçiydi şimdi böyle bi şansım varken tamam çok zor çift anadal ama belki bi ihtimal yatay geçiş de olur cok cok zor olsa da ama işte ankara istemiyorum
  • ODTÜ iktisat tabiiki. Önun acik olur. Hicbirsey olmadi is garantin benden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boğaziçi sosyoloji tabiki.Sosyolojiyi küçümsemeyin önü açık gayet.Psikolojiye geçiş şansıda var yada dediğin gibi çift anadal imkanları.Arkadaşım Boğaziçi sosyolojiye gidiyo ve çok çok memnun
  • Khaleesi- K kullanıcısına yanıt
    Psikoloji şansı varda,onun için ilk önce Felsefe öğretmeni olmak zorunda.
  • Ben de bu sene yola boğaziçi hedefiyle çıkmıştım. Sıralamam aynı senin gibi 3bin :) fakat ben psikoloji istiyorum ve boğaziçi tutmuyor maalesef. Ben de İstanbul istediğim için kafam çok karışıktı. Boğaziçi sosyoloji ya da pdr yazmayı düşündüm özel yazmayı düşündüm istanbul üniversitesini düşündüm fakat en sonunda odtüye karar verdim. Boğaziçi sosyolojiden psikolojiye geçmeyi düşünüyordum fakat araştırdım gerçekten zor ve bir de işin içinde risk olacak yani geçmeme riskini göze alamadım. Seninle benzer durumları yaşıyoruz :) Odtü psikoloji düşünmez misin? Psikolojiye ilgin varsa orayı da düşün derim ama ben iktisat ya da işletme istiyorum diyorsan bence odtüye git. Ben de senin gibi hiiç odtü düşünmemiştim ankarada olduğu için. Ama odtüdeki arkadaşlarımla konuştum yeni birileriyle tanıştım ve gerçekten içime sindi. Eğer ankaraya gitmemek için özel bir sebebin yoksa sadece benim gibi şehri sevmiyorsan odtüyü hiç düşünmeden yazabilirsin. Çünkü herkesin söylediği şey orası zaten ayrı bir şehir gibi. Gerçekten çok fazla imkanı olan bir üniversite ben hep boğaziçi düşünüyordum ama şu an odtü bana en az boğaziçi kadar iyi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: karmen_26

Ben de bu sene yola boğaziçi hedefiyle çıkmıştım. Sıralamam aynı senin gibi 3bin :) fakat ben psikoloji istiyorum ve boğaziçi tutmuyor maalesef. Ben de İstanbul istediğim için kafam çok karışıktı. Boğaziçi sosyoloji ya da pdr yazmayı düşündüm özel yazmayı düşündüm istanbul üniversitesini düşündüm fakat en sonunda odtüye karar verdim. Boğaziçi sosyolojiden psikolojiye geçmeyi düşünüyordum fakat araştırdım gerçekten zor ve bir de işin içinde risk olacak yani geçmeme riskini göze alamadım. Seninle benzer durumları yaşıyoruz :) Odtü psikoloji düşünmez misin? Psikolojiye ilgin varsa orayı da düşün derim ama ben iktisat ya da işletme istiyorum diyorsan bence odtüye git. Ben de senin gibi hiiç odtü düşünmemiştim ankarada olduğu için. Ama odtüdeki arkadaşlarımla konuştum yeni birileriyle tanıştım ve gerçekten içime sindi. Eğer ankaraya gitmemek için özel bir sebebin yoksa sadece benim gibi şehri sevmiyorsan odtüyü hiç düşünmeden yazabilirsin. Çünkü herkesin söylediği şey orası zaten ayrı bir şehir gibi. Gerçekten çok fazla imkanı olan bir üniversite ben hep boğaziçi düşünüyordum ama şu an odtü bana en az boğaziçi kadar iyi geliyor.

Hocam eğer Odtü-psikoloji ye giderseniz sizinle bir irtibata geçelim Bu sene girdimde pek iç açıcı bir sonuç alamadım seneye hedefim odtü psikoloji olarak çalışıcağım eğer siz kazanırsanız gerçekten güzel rehberlik etmiş olursunuz bana ..

• Tabii ki seve seve yardım ederim :) Bu arada benim de 2. girişim bu yıl geçen sene ygsde çok paniklemiştim ve çok kötü yapmıştım sonra lys ye hiç çalışmadım. Ve geçen sene 40 binlerdeydim bu sene 3 bin :) O yüzden bu seneki sonucunu sallama :D
  • Her türlü boğaziçi ankarada yaşanmaz cidden kaçacak yer ararsın yani istanbula nazaran söylüyorum ben istanbul tercih ettim sadece
  • karmen_26 K kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten aslında kafamda koç sabancı Özyeğin gibi özeller de vardı ama burda hocalarla konuşup bi piyasa araştırması yapınca herkes boğaziçi olmuyorsa ODTÜ diyo ama psikoloji düşünmüyorum açıkçası ODTÜ boğaziçi kadar iyi tabiki de sadece kafamda ankara kısmı vardı ama özel bi sebebim de yok o yüzden ODTÜ çok mantıklı ama işte hep boğaziçi istediğim için acaba diyorum
  • galatasarayı neden düşünmüyorsunuz? özellikle iktisatta çift diploma vermesi çok büyük bir avantajken
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.