Şimdi Ara

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİNİN HER BÖLÜMÜ İYİ Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • soru yukarda arkadaslar düşüncelerinizi esirgemeyin.

• Böte çöp mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden mesela?.Nedenleriyle yazarsanız sevinirim
  • handsome_123 H kullanıcısına yanıt
    Bölüm böte böte ne olsun bide neden diyorsun fix geleceğin işsizisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 5 Aralık 2015; 16:40:18 >
  • bölüm dediğin gibi kötu olabilir ama işsiz kalmazlar bence
  • Sakin ol ve klavyeni yavaşça bırak mezun gardaş geri sayım 2 haneye düştügü için gerginsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • handsome_123 H kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar öğretmeni olur ondada atanamazsın bu kadar basit yada pc dükkanı aç format falan atarsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Boğaziçinin puanları kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.Eyvallah tamam TR'nin en iyi üniversitelerinden biri ama mesela iktisat örneğini verelim.Bence odtü,bilkent boğaziçinden daha iyi iktisat eğitim veriyor.Ama Tarih bölümü çok iyidir odtüyü parçalar. :D
  • TheVigilante kullanıcısına yanıt
    odtu iktisat bogazici iktisattan iyi mi
    sadece 2 uni. taban puanlari bile farki anlatiyor

Dh desin sıralama herşeydir kafası hakim burda linç ederler

• quote:

Orijinalden alıntı: mantık ve akıl

odtu iktisat bogazici iktisattan iyi mi
    sadece 2 uni. taban puanlari bile farki anlatiyor

Allahın trollü bu seneye kadar qs'nin yaptığı sıralamaya göre en iyi 200 ekonomi okulundan biri seçilmiştir odtü.Bu listeye 2013 yılında bilkentde girmiştir.Uluslararası sıralamalara bakarsan odtünün bariz üstünlüğü vardır boğaziçine karşı.ODTÜ ve Bilkent kapışır genelde.Şimdi uzaklaş. :)
  • aynen öyle öğretmenlikler içerisinde en şansız yada artık durumu kötü olan bölüm böte. Halbuki o kadar da ihtiyaç var ama alım az .
  • quote:

Orijinalden alıntı: theGodDelusion

Dh desin sıralama herşeydir kafası hakim burda linç ederler

Kanıtlarımız varda konuşuyoruz.
    odtü ve bilkent kapışmaz bilkent alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

odtü ve bilkent kapışmaz bilkent alır

Hocam her iki üniversitenin de artıları var eksileri var.Ben her ne kadar odtü hayranı olsam da kesin odtü alır diyemem aynı şekilde bilkent için de.
  • Bilkenttin kesin olarak tüm üniversiteleri ezeceği bir gerçeği var KIZLARI türkiyenin en güzel kızları bilkentte okur
    ben bilkenti yurtdışı olanakları ve fiziksel durumunun daha elverişli olduğundan seçtim tabi bir de yabancı hoca durumu var bilkentin ayırdığı paranın çok azını odtü ayırabiliyor bu da hocaların vakıflara yönelmesine neden oluyor 2side etiket okul ama bilkenti daha önde görüyorum ha birde çok güzel arabalar görüyoruz her gün zengin çocuklarımız sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mantık ve akıl

Bilkenttin kesin olarak tüm üniversiteleri ezeceği bir gerçeği var KIZLARI türkiyenin en güzel kızları bilkentte okur

Bu muhteşem bilgi için sağol bro.Bilkente gideyim o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

ben bilkenti yurtdışı olanakları ve fiziksel durumunun daha elverişli olduğundan seçtim tabi bir de yabancı hoca durumu var bilkentin ayırdığı paranın çok azını odtü ayırabiliyor bu da hocaların vakıflara yönelmesine neden oluyor 2side etiket okul ama bilkenti daha önde görüyorum ha birde çok güzel arabalar görüyoruz her gün zengin çocuklarımız sağolsun

Bütçeleri bilemem ama çok fark olabileceğini sanmıyorum.Bir de benim duyduğum kadarıyla büyük kesintilere gitti Bilkent.Hatta rektörünün adı çıktı mühendis kafa diye.(Mühendislik fakültesinde az kesinti yaptı diye) :D

Her şeyden önce ikisi de TR'nin en iyi üniversitelerinden ikisi de ülkemizin değerleri. :)

• GuardsmanBob kullanıcısına yanıt
    hocam minicuper un kapıları açık son ses dans eden 4 kız görmüştüm okul gezisi sırasında bu gibi olaylar hep oluyomu bide bilkkentte ben çirkin kız görememiştim özellikle sarısın kızları cok güzeldi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.