Şimdi Ara

Boğaziçililer yardım edebilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk öncelikle birkaç sorum var şimdi benim yerleştirme sayfamda kayıt tarihine diyor ki 15 ağustos ama sadece 15i 15-19 yazmamış yani mesela ben endüstri kazandım o bölümün belli bir günde mi kaydı oluyor?İkinci sorum ingilizce yeterlilik sınavı zorunlu mu?Ayrıca normal kayıtları hangi kampüste yapıyoruz ve devlet yurtlarına okula gittiğimde nerede başvuracağım?

• caciiee C kullanıcısına yanıt
    up:(
  • Acaba sıralaman kaç :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Mühendislik fakültesinin kayıtları 15 Ağustos'ta Kuzey Kampüs'te yapılıyor.
  • basakkkc B kullanıcısına yanıt
    ham 527 yerleştirme 726
  • Hocam, eğer kayıt için orda yazan tarih 15'i ise, 15'inde orda olup kayıt yaptırmalısınız. Kayıt olacağınız kampüs ise güney kampüstür. İngilizce yeterlik sınavı dediğiniz 17'sindeki BUEPT ise ona girmek zorunlu değildir, eğer hazırlığı atlamak gibi bir niyetiniz yoksa. Ama hazırlık sınıflarını belirlemek adına yaptıkları DBS var,düzey belirleme sınavı. Bu sınava girmen önemli, bu da zorunlu değil ama önemli. Hazırlık sınıfın buna bağlı olacak. Ama dersen ki ben zaten büyük ihtimal beginner düzeyinden başlarım. O zaman girmeyebilirsin,çünkü sınava girmeyenler beginner seviyesine yerleştiriliyor. Son olarak, devlet yurtları derken okulun yurtlarından mı bahsediyorsun yoksa kyk yurtlarından mı? Kyk için zaten okuldan başvurucağın bir yer olmaması lazım, kendin kişisel başvuru yapacaksın. Ama okulun yurtlarından bahsediyorsan ve zaten İstanbul dışından geliyorsan,orda sana yardımcı olurlar. Kayıt masasının yanında yurtlar hakkında bilgi veren bir masa da olacak.

• LannTheClever kullanıcısına yanıt
    Yani o gün sadece teşekkürler
  • barisarock13 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam ben hazırlık okumak istiyorum ama ingilizcemi yıllardır çok geliştirdiğim için düzey belirlemeye girerim onun tarihi hakkında bi bilginiz var mı?
  • Ben bugün üniversiteyi aradım. Okula da yurtlara da elektronik kayıt yaptırabilirsiniz gelmenize gerek yok dediler. Size mi inanmalıyım yoksa konuştuğum kadın yanlış mı biliyor? Şehir dışından geleceğim ona göre bilet almam lazım ve kafam bayağı karıştı.
  • caciiee C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Dbs'nin tarihi henüz açıklanmamış ama bugün yarın açıklanır. yadyok.boun 'dan takip edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisarock13 -- 10 Ağustos 2016; 15:06:45 >
  • AgelX kullanıcısına yanıt
    Hocam, elektronik kayıt da yaptırabilirsiniz. Bir sıkıntı olacağını sanmam. Sadece buraya gelirseniz daha detaylı bilgi alırsınız,merak ettiğiniz konularda. Size bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caciiee

ham 527 yerleştirme 726

obp niz kaçtı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.