Şimdi Ara

BÖLGESEL ANTRENMAN PROGRAMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 hafta önce ilk kez spora başladım 4 haftadır full body yapıyorum bu hafta bölgesele geçiyorum. Bölgesel antrenman programı önerebilir misiniz nasıl yapmam lazım haftada kaç gün hangi hareketleri birlikte yapmalıyım vs.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocalarım aynı zamanda yurtta kalıyorum ve beslenmeme dikkat edemiyorum uni 1 öğrencisiyim. Bu beslenme konusunda ne önerirsiniz marketlerden şunu al şunu iç şunları ye diyebileceğiniz bir şey var mı probis +süt yapıyorum spora gitmeden önce .d

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bulug B kullanıcısına yanıt
    yemen gereken şeyler temelinde yumurta, pirinç, makarna, bulgur, patates, yulaf, tavuk,kırmızı et, balık ve yeşillikler bunların etrafında bir beslenme programı yapabilirsin.Tabii önemli olan bunları ne kadar yemen gerektiği onu da boyun, kilon ve hedefine göre planlayabilirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güray abimi takip etmeni öneririm Naturalseniz bölgesel yapmayın diyor

youtube
    Antrenman, beslenme, sakatlıklar, yanlış bilinen şeyler ve daha birçok konuda, bilime ve mantığa dayalı ücretsiz içerik.
    https://www.youtube.com/@GurayAydin
  • kotusohretli31 kullanıcısına yanıt

Guray hocamiz bu camianin sefiridir, bilgilerini dikkate almak gerekir. Mentalitesini bakış açısını cok begeniyorum ve evet bolgesel yerine push pull legs cok daha verimli olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulug B kullanıcısına yanıt

Bu işin %70i beslenmek. Günlük alman gereken protein ve karbonhidratı alman gerekiyor. Zaten artık pahalı bir spor denmesinin sebebi de bu beslenme kısmından kaynaklı yoksa spor salonuna 1 senelik yaptırırsın 1 sene gidersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.