Şimdi Ara

Bottari (Anti Kar/Buz) Çorabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bottari (Anti Kar/Buz) Çorabı alamayı düşünüyorum deneyen varsa yorumlarını bekliyorum ona göre alıcam...

Hepsiburada 188.80 TL Fiyat konusundada yorumları bekliyorum

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamdeath -- 2 Ocak 2015; 23:06:45 >

• Link atarsanız seviriz. İlk defa duyuyorum böyle birşey. İnsanlar için mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben cok saglikli oldugunu dusunmuyorum acikcasi cunku kopma ihtimali var zincir gibi ve eger koparsa rotlarin oralara dolanirsa..

Belki guvenlik onlemi vardir fakat bir yelerde boylesi seyler okudugumu hatirliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyrun hocam Link . Böyle şeylerle uğraşmayın pek sağlam gözükmüyor bu ürünler . Takarsın 2 tane çivili kış lastiği . Buz olan yerde ne yaparsan yap fark etmiyor zaten .
  • ezbere o işe yaramaz bu işe yaramaz demeyi ne çok seviyor bu forumdakiler

bu tarz uygulamalar gayet de işe yarar hatta böyle satın almaya gerek yok zorda kalanlar ellerindeki malzemelerle bile benzer uygulamalar yapıp aracını yürütebiliyor, ayrıca zincir vs. kopmakla da hiçbir yere dolanmaz, kaç kere zincir kırdım karlı yoldan çıkınca sökmeye üşendiğimden hiçbir şey olmadı

çivili lastik önerisine de hayran kaldım, zaten kutup dairesinde kullanıyoruz arabayı, yol kar tutunca hemen bagajdan çıkartır takarız çivili lastikleri, böyle saçma bir öneri olur mu...
  • Ürünün aynısını kullanan varsa kesin çözüm bulurum yorumlar için teşekkürler
  • bitenekadar.com da 89 lira olabilr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kar Lastik Çorabı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • verdiğiniz bitenekadar sitesinde TG80 kalmamış aracıma TG79 alsam sıkıntı olur mu hiçbir bilginiz var mı diğer sitelerde ürün 150 tl
  • daha ucuzu var
    www.n11.com/yunnicar-tunzero-kar-corabi-kar-zinciri-yerine-P20890575

• Bottari markalar daha iyiymiş ve gönderdiğiniz üründe yorumlarda yazmışlar hep sıkıntılar çıkmış

Aracımda 205/55R16 lastik var TG80 ne denk geliyor TG79 alsam takmada sıkıntı olurmu bu konuda tecrübesi olan var mı
  • Ilgaz dağı zirvesinde görmüştum. Takan araba gayet rahat çıkıyordu.

• bu da bottari olan
    www.n11.com/yolda-kalmaya-paydos-bottari-kar-P30866926

Bunları takıp sökmek basitmi yoksa kar zinciri takar gibi arabaya maveramı yaptırıyoruz

• Bende 3 yıldır palet, çorap araştırıyorum ama aklım hala çok karışık kar çorabıyla ilgili kullanıcı yorumu içeren şöyle bi link buldum. Marka verilmemiş ama italyan malı olduğu yazılmış acaba bottari olabilir mi?

http://forum.vwturk.com/showthread.php/76656-Kar-%C3%87orab%C4%B1

• bimde var kaliteli alman malıydı galiba acele edin 65 liraya düşmüş alacaksanız
  • Almayın hocam ailem Ankarada yaşıyor.Yokuş evimiz ;
    Şöyle tecrübeler edindik:
    Hiç birisi bi kere buzda fayda etmiyor.Çivili lastik dahil.
    Kaç kere zincir kırdık , kırdılar.
    Kaç kere paleti erittiler, kopardılar.
    Kaç kere kar çorabı denilen illetle biraz çıkıp geri kaydılar. Lastiği ne kadar kavrasada lastik içinde boş dönüyor.
    Yapacağınız en iyi şey malesef kaliteli bi kar lastiği onun dışında 25 30 tlye alacağınız bi zincir işinizi görecektir. Bu tarz şeyler mühendislik kullanılarak yapılmış şeyler değiller bana göre o yüzden faydasını pek göreceğinizi sanmıyorum.
    Zira yokuş çıkacaksanız bi halat ,zincir ve ekstra bir kişi çok daha fazla işinizi görecektir.

Zaten üstün sürüş eğitimi almışsanız yada alan birine sorarsanız. Bunları kullanmamanızı söyleyeceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Ryzz -- 6 Ocak 2015; 0:36:46 >
  • ben kullandım, söküp taktığımla kaldım, berbat ve dayanıksız.. sadece 1 gün durdu, karda ne uğraşmıştım.. gereksiz uğraşmayı seviyorsanız mükemmel bir icat..
  • Aktüel ürünlerde gözükmüyor hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 6 Ocak 2015; 16:03:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radyoaktifmadde

Aktüel ürünlerde gözükmüyor hocam?

aktüelde yok malesef,bim toplamış indirim mağazalarına yönlendirmiş,kaliteli birşeye benziyor bi tane bim mağazasına git kar çorabı arıyorum çevre şubelerde varmı diye sor,onlar arayarak sorar,ankarada iseniz yönlendirebilirim
  • Malesef hocam ankarada değilim ve galiba sadece ankarada var. Sorduğum bim şubelerinde yok. Eğer markası autosock ise iyi bir fırsatı kaçırdık demektir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 6 Ocak 2015; 17:18:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.