Şimdi Ara

Böyle bir mühendislik var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hem yazılım hem bilgisayar hemde makina içeren bir mühendislik dalı var mı arkadaşlar bu dalların geosinide çok seviyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mekatronik vardi benim bildigim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar ve Makine ayrı dünyalar en fazla çap yapabilirsin o da zorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: LordErenAtakan2

Arkadaşlar hem yazılım hem bilgisayar hemde makina içeren bir mühendislik dalı var mı arkadaşlar bu dalların geosinide çok seviyorum

Hocam elektrik elektronik var çok çalışırsan iyi yerlere gelirsin
  • Millet birini okurken zorlanıyor, ayrıca hepsinden az az bilgili olacağınıza, yalnız birinden çok bilgili olun, işin ehli olun daha iyi.

Mesela ben yazılım mühendisliği düşünüyorum. Ve bunun üzerine deli dehşet hedeflerim var. Sadece bir tek dala yoğunlaşacağım için çok verimli olacağıma inanıyorum.

• mekatronik oku japonya yada korede :) robot yaparsın üstünede yazılım oku tamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekanik, Yazılım, Kontrol, Elektronik alt dalları olan Mekatronik bölümü var. Bir de bu bahsetmiş olduğum dalların kendi aralarında da bir nevi altdallar bulunmaktadır. Ve Mekatronik Mühendisliği bunların hepsini birleşimiyle oluşmaktadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up bu arada hem yazılım hem pc okuna biliyor mu yada hem mekatronik hemde elektrik elektronik veya pc okunabiliyor mu uzun sürsede

• Yardım Lütfen Cevap verin
  • Bahsettiğin bölüm mekatronik hocam.
  • Hocam acaba mekatronik üzerine birdaha gidip bilgisayar okunabiliyor mu
  • Aynen go_can arkadaşın yazdığı gibi mekatronik. Mekatronikte hem elektronik , hem plc öğreniyorsun .
    Yazılım dili yanlış hatırlamıyorsam bütün yazlım dillerinin temeli olan asembler dilidir .
    Bu bölümden mezun olduktan sonra kendinide geliştirirsen çok güzel kazanç elde edebilirsin.
    Fabrikaların otomasyon sistemini yazmayı ve hatta tamamen tasarımını yapabilirsin .
  • Kontrol mühendisliği var

• Hocqm ama mekatronik hepsinin birlrşimi değil kesişimiymiş acaba şimdi mekatronik yanında çift anafal olarak bikgisayar mı okusam yoksa çift anadal olarak bilgisayar artı elektrik elektronik mi okusam makineyi pek sevmiyorum da

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.