Benim yaris 1.0 ın üzerinde orjinal bridgestone potenza re080 var tabi artık eskidiler ve değiştirmek istiyorum. Yakıt tüketimi açısından bridgestone ecopia ep100 düşünüyorum ancak fiyat biraz yüksek gibi. Bu lastiğin lassada bire bir muadili varmıdır? Belki daha fazla yol sesi yapar yolu hissettirir problem değil. Yol tutuşu ve yuvarlanma direnci ecopiadaki gibi olsun yeter.
185 60 R15 Önerin ama ben bridgestondan memnunum sadece lassada varmıdır diye merak ettim. 5 Yıldır bridgestone yaz kış beni hiç üzmedi. Bide hor kullanıyorum kasislerde hız kesmem, yol sesiymiş yolu hissettirirmiş öyle pipirikli de değilimdir. Sağlam olsun, kışın da kış lastiği kadar olmasada yolda kalsın yeter. Ecopia birazda yakıttan tasarruf ederse süper olur
quote:
Orijinalden alıntı: corollaforum
185 60 R15 Önerin ama ben bridgestondan memnunum sadece lassada varmıdır diye merak ettim. 5 Yıldır bridgestone yaz kış beni hiç üzmedi. Bide hor kullanıyorum kasislerde hız kesmem, yol sesiymiş yolu hissettirirmiş öyle pipirikli de değilimdir. Sağlam olsun, kışın da kış lastiği kadar olmasada yolda kalsın yeter. Ecopia birazda yakıttan tasarruf ederse süper olur
kuru da ıslak ta komfor da üstüne yok, yokohama c.drive 2