Şimdi Ara

Bridgestone Ecopia EP100 ün Lassadaki Muadili Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim yaris 1.0 ın üzerinde orjinal bridgestone potenza re080 var tabi artık eskidiler ve değiştirmek istiyorum. Yakıt tüketimi açısından bridgestone ecopia ep100 düşünüyorum ancak fiyat biraz yüksek gibi. Bu lastiğin lassada bire bir muadili varmıdır? Belki daha fazla yol sesi yapar yolu hissettirir problem değil. Yol tutuşu ve yuvarlanma direnci ecopiadaki gibi olsun yeter.

Teşekkürler.

• Bildiğim kadarıyla yoktur.
  • takılı kalmayın bridgestone-lassa grubuna, ebat nedir, daha tasarruflu lastik tavsiye edelim ...
  • 185 60 R15 Önerin ama ben bridgestondan memnunum sadece lassada varmıdır diye merak ettim. 5 Yıldır bridgestone yaz kış beni hiç üzmedi. Bide hor kullanıyorum kasislerde hız kesmem, yol sesiymiş yolu hissettirirmiş öyle pipirikli de değilimdir. Sağlam olsun, kışın da kış lastiği kadar olmasada yolda kalsın yeter. Ecopia birazda yakıttan tasarruf ederse süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: corollaforum

185 60 R15 Önerin ama ben bridgestondan memnunum sadece lassada varmıdır diye merak ettim. 5 Yıldır bridgestone yaz kış beni hiç üzmedi. Bide hor kullanıyorum kasislerde hız kesmem, yol sesiymiş yolu hissettirirmiş öyle pipirikli de değilimdir. Sağlam olsun, kışın da kış lastiği kadar olmasada yolda kalsın yeter. Ecopia birazda yakıttan tasarruf ederse süper olur

kuru da ıslak ta komfor da üstüne yok, yokohama c.drive 2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.