Şimdi Ara

Goodyear Ultragrip 8 mi Bridgestone Blizzak lm005 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

clio 5 195 55 r16 ölçülerinde hangisini tavsiye dersiniz? Bridgestone lastik basina 300-400 daha pahali gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2019-2020 sezonunda aynı ebat ug8 alındı çok şükür memnunuz. Bu sene yine takıldı yola devam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ultragrip 8 belki de 15 yıllık çok eski bir model ama iyi algılanan marka ismini kullanarak üst düzey markalarla ucuz ürünlerin arasında bir fiyatlama yapıp satıyorlar gitsin. ucuz bütçe modellerinden pek farkı yok, Lm005'in rakibi zaten değil (ultragrip 9+ oluyor o). ama insanların işini gördüğü için problem olmuyor.

• Blizzak aldım 2022'de, ilk 2 yıl çok memnundum, ama bu kış, daha 3. yılında kayma başladı, lastikçi de lastikler eskimiş dedi.

Öyle sert kullanan, çok abartı KM yapan biri de değilim, bu 2 yılda 15K KM yapmıştır lastikler, Kasım-Mart arası

Yani bence Blizzak'tan uzak dur derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 25 Kasım 2024; 14:45:46 >
  • bridgestone yerine continental alabilirsiniz fiyatı aynı bile olabilir

• Bridgestone lastik falan değil, elit kategoride duran ama normalde Falken-Dunlop vari bir kalitede.

Ultragrip 8 ve 9 kar performansı en iyi marka ve modellerden biri.

Bir diğeri ise Hankook i'cept rs3.

• Ultragrip 8 Hyundai Getz ile kullanmıştım zamanında. Daha iyisini görmedim. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Falken mi ? Hankook mu?
    3 yıl önce açıldı
    Falken mi Kumho mu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı ebat ug8 aldım daha uygun fiyatlı diye bir sene sonra arkadaşım blizzak aldı. blizzak yakıt daha düşük, ug8 kuruda fren mesafesi daha uzun ikimiz de bir sorun yaşamadık.

• Ultragrip benim kullandığım en iyi kış lastiği, kesinlikle tavsiye ederim

• Merhaba Audi Q2 aracımla kışlık Goodyear Ultragrip kullanıyorum Burası yüksekte ve çok yağış alıyor 3ay önce aldım ve 10k km yaptım. Bir süredir performansı oldukça düştü. Başta çok memnunduk ancak patinaj durumu arttı. Q2 zaten ön takımlara bence ani ve yüksek bir güç bindiriyor. Baya spor araba gibi kullanabiliyorsunuz. Ben sakin bir gaz versem de zaman zaman ayarı kaçırırsam hemen patinaj yapıyor. Geçtiğimiz gün hafif rampada buzlanma vardı ve çıkamadık. Etraftan yardımcı oldular ittir kaktır çıktık. Bu nedenle kullanım şekli araç modeli, kullanım yeri, ve lastik ebadı bu seçimde çok önemli. Her marka lastik her arabada her ortamda eşit performans vermiyor. Misal Q2’de bir daha ne Continental ne de Goodyear alırım bir daha. Bende bir de Opel Corsa var ona Petlas Snowmaster taktım eski bir araç çokmaliyete katlanmak istemedim ama çok memnun kaldım. Ama bu Peylas’ın her araba ve ebada uygun olacağı anlamına gelmez. Bence aynı arabayı kullananların iyi kötü aynı marka lastiğe ilişkin deneyimlerini dikkate almak lazım.

• midnight_poet kullanıcısına yanıt

Buz da hiç bir lastik iş görmez.

Buz da sorun yaşamak istemiyorsanız çivili lastik alacaksınız.

UG8 ile Ankara'da yarım metre kar da patinaja bir kez düşmeden saatlerce denedim taşra bölgelerde.

Buzun olduğu yerde Rolls Royce lastik üretsin işe yaramaz.

DSG araçlarda karda-buzda ilk kalkış ve gücü dengeleme olayı biraz zor. Ne lastik kullanırsanız kullanın düz vites veya tork konvertörlü otomatik araç gibi pürüzsüz ilk hareket ayarı yapamazsınız. hele sizinki gibi turbosu altlarda patlayarak gelen 150lik DSG'ler tam ayarsız, illa bir kafa sağa sola gidecek, gart gurt Esp sesleri ile saracak, ayağı çekince de kal geliyor bu kez. dengelemek imkansız.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

Sanırım en mantıklı yanıt sizinkisi. Bu tip araçlara özel belki bir lastik geliştirmek mantıklı olabilir. O gün rampada çıkamayan 2-3 araç oldu sadece biri bizimkiydi. Qashgai, Bmw, Ford vs aklıma gelenler. Kimisi hafif patinajla zorlansa da aştılar.sırf bu nedenle 4x4 bakıyorum şu an.

Ultragrip 8 kaliteli hamur bir lastik değil. ilk 1-2 sene güzel iş yapar 3 sezondan sonra tüm bütçe kış lastikleri gibi performans kaybı artar. Petlas w651'da aynı şekilde, özellikle karda 1-2 yıl süper, sonrası idare. ikisi de ıslakta ve diğer koşullarda vasat lastikler. yeni seri Petlas snowmaster 2'yi bilmiyorum.

4x4 sürekli ağır koşullara maruz kalmıyorsanız şart değil, vakti gelince takın kaliteli bir Conti-michelin kış lastiği, gayet memnun kullanırsınız uzun süre.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

Continental var, kesinlikle good-year'ın yanına yaklaşmaz. Ayrıca 1-2 sene sonra iş yapmama iddiası tamamen uydurma, 2 adet eskittim, her birini 8 yıl kullandım. Böyle hiçbir bilimsel bilgi, veri ve tecrübe olmadan kafadan sallayanları forumdan uzaklaştırmak gerekir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethesta -- 24 Şubat 2025; 13:17:2 >
  • Bethesta kullanıcısına yanıt

Kullanmadığım, bilmediğim lastik hakkında yorum yapmam, Ultragrip 8 eski aracımın kış lastiği idi ilk aldığımda bile yağmurda iyi değildi, 3. sezon ıslakta kullanılamaz haldeydi, uzun yol yaptığım dönemde hep tedirgin gezdim, iki lastikte de balans sorunu yaşadım lastikler geri gönderildi marka kesinlikle sorumluluk almadı. lastikçinin kendisi bile yerli goodyear'larda balans sorunu oluyor çok gördük dedi. karda her zaman gayet iyiydi, o ayrı konu. hiç bir zaman karda kötü demedim, karda her işimi görmüştür. karda en ucuz kış lastiği bile bir şekilde iş görüyor.

Şirket araçlarında da yerli üretim eagle sport kullandık, hayatımda kullandığım en kötü lastiklerdendir.

Ama Ug9+ , Asymmetric 5-6, ithal vector4 season'lar apayrı. bunlar premium düzeyde lastikler.

Paşa gönlümün istediği gibi deneyimimi yazarım, beğenmiyorsan engeller geçersin.

Önce senin gibi seviyesiz, saygısız tipleri uzaklaştırsınlar da, ben arkandan seve seve gitmeye razıyım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.