Şimdi Ara

Goodyear Ultragrip 8 mi Bridgestone Blizzak lm005 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

clio 5 195 55 r16 ölçülerinde hangisini tavsiye dersiniz? Bridgestone lastik basina 300-400 daha pahali gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2019-2020 sezonunda aynı ebat ug8 alındı çok şükür memnunuz. Bu sene yine takıldı yola devam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ultragrip 8 belki de 15 yıllık çok eski bir model ama iyi algılanan marka ismini kullanarak üst düzey markalarla ucuz ürünlerin arasında bir fiyatlama yapıp satıyorlar gitsin. ucuz bütçe modellerinden pek farkı yok, Lm005'in rakibi zaten değil (ultragrip 9+ oluyor o). ama insanların işini gördüğü için problem olmuyor.

• Blizzak aldım 2022'de, ilk 2 yıl çok memnundum, ama bu kış, daha 3. yılında kayma başladı, lastikçi de lastikler eskimiş dedi.

Öyle sert kullanan, çok abartı KM yapan biri de değilim, bu 2 yılda 15K KM yapmıştır lastikler, Kasım-Mart arası

Yani bence Blizzak'tan uzak dur derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 25 Kasım 2024; 14:45:46 >
  • bridgestone yerine continental alabilirsiniz fiyatı aynı bile olabilir

• Bridgestone lastik falan değil, elit kategoride duran ama normalde Falken-Dunlop vari bir kalitede.

Ultragrip 8 ve 9 kar performansı en iyi marka ve modellerden biri.

Bir diğeri ise Hankook i'cept rs3.

• Ultragrip 8 Hyundai Getz ile kullanmıştım zamanında. Daha iyisini görmedim. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı ebat ug8 aldım daha uygun fiyatlı diye bir sene sonra arkadaşım blizzak aldı. blizzak yakıt daha düşük, ug8 kuruda fren mesafesi daha uzun ikimiz de bir sorun yaşamadık.

• Ultragrip benim kullandığım en iyi kış lastiği, kesinlikle tavsiye ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.