Şimdi Ara

Bridgestone turanza ER 300 fiyatı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce "lastik tavsiyesi" konusu ile sizlerden aldığım bilgiler ve öneriler sonrasında Turanza ER 300 almaya karar verdim. Dün bir bayiden 205/55/16 V (Yazlık lastik ve sökme-takma, balans dahil ) için 205 TL fiyat aldım. bu fiyat uygun mudur? Birde bayide sormayı unuttum aracımın üzerinden çıkan lastikler için indirim yapıyorlar mı? sonuçta bu lastikler kendilerine kalacak. ilk kez 0 lastik alacam dikkat etmem gereken bi husus var mıdır? Kısmet olursa bu hafta sonu bu işi sonlandıracam. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematician_01 -- 21 Şubat 2013; 21:24:39 >

• fiyat normal geldi bana da bence dikkat etmeniz gereken şey burada lastiğin yaşı.
  • Geçen sene tanesini 170den almıştım sökme takma dahil. Ve 4 adet aldığım için 1 yıllık Digiturk verdiler sadece 40 TL kurulum parasına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

fiyat normal geldi bana da bence dikkat etmeniz gereken şey burada lastiğin yaşı.

evet, o benimde aklımda. sordum yaşını 2012 47. hafta dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgzgn

Geçen sene tanesini 170den almıştım sökme takma dahil. Ve 4 adet aldığım için 1 yıllık Digiturk verdiler sadece 40 TL kurulum parasına.

Hangi ebat. 205/55/16 olmadığına eminim.
  • turanza er 300 dört mevsimlik değil yazlık. eğer ihtiyacınız dört mevsim ise farklı modellere bakmanız gerekecek.

edit: belki arkadaş dört mevsimi başka bir şeyi ifade etmek için kullanmış olabilir ancak konuya yabancı olan bir kişinin yanlış anlamasını düzeltmek için yazdım bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancakveancak -- 21 Şubat 2013; 10:28:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

Orijinalden alıntı: mgzgn

Geçen sene tanesini 170den almıştım sökme takma dahil. Ve 4 adet aldığım için 1 yıllık Digiturk verdiler sadece 40 TL kurulum parasına.

Hangi ebat. 205/55/16 olmadığına eminim.

195-50-15 gibi ebatları cins olan lastik almıştım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ancakveancak

turanza er 300 dört mevsimlik değil yazlık. eğer ihtiyacınız dört mevsim ise farklı modellere bakmanız gerekecek.

edit: belki arkadaş dört mevsimi başka bir şeyi ifade etmek için kullanmış olabilir ancak konuya yabancı olan bir kişinin yanlış anlamasını düzeltmek için yazdım bunu.

Şimdi baktımda lastik 4 mevsim değil yazlıkmış. düzeltme için teşekkürler
  • O ebat çok yaygın bir ebat olacağı için çok fiyat farkı olmaz piyasada 5-10 tl oynar sizin fiyatta normal sayılır
    Çıkan lastikten fiyat indirimi yapmaz isterseniz alabilirsiniz isterseniz bırakırsınız lastiğinizi alsanızda bir işinize yaramaz zaten lastikçinin eski lastikle pek işi olmaz onlar bildiğim kadarıyla çöp lastikleri toplu birşekilde cüzi bir rakama satıyorlar.
    Dikkat etmeniz gereken lastiğiniz faturasını alın yol yardım varsa alın aracın başında bekleyin takılan lastiklerin tarihlerine bakın olay bu kadar
  • Aracınız nedir?Turanza çok sesli bir lastiktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

O ebat çok yaygın bir ebat olacağı için çok fiyat farkı olmaz piyasada 5-10 tl oynar sizin fiyatta normal sayılır
    Çıkan lastikten fiyat indirimi yapmaz isterseniz alabilirsiniz isterseniz bırakırsınız lastiğinizi alsanızda bir işinize yaramaz zaten lastikçinin eski lastikle pek işi olmaz onlar bildiğim kadarıyla çöp lastikleri toplu birşekilde cüzi bir rakama satıyorlar.
    Dikkat etmeniz gereken lastiğiniz faturasını alın yol yardım varsa alın aracın başında bekleyin takılan lastiklerin tarihlerine bakın olay bu kadar

Güzel bir paylaşım olmuş benim için, çok teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Aracınız nedir?Turanza çok sesli bir lastiktir.

Aracım 2005 model Astra H. biraz sesli bir lastik olduğunu arkadaşlar da söyledi ancak sağlamlık ve güvenlik konusunda iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum.
  • bridgestone sert bir lastiktir, birazda gürültülüdür
    ama cok saglam bir lastiktir, yol tutusu falan cok iyidir,
    er300 bir cok testte cok iyi sonuclar almıs bir lastiktir

bende s001 potenza kullanıyorum, ben cok ama cok memnunum, tek negatif yönü sert olması
  • valla sert mert ama daş gibi lastik...insana güven veriyor..önceki aracımda kullanmıştım,çok iyi frenlemesi ve yol tutuşu var..bi kaç kere çarptım eyvah dediğimde bile araç durmuştu...tabii sadece olay lastikte değil ama..bugün yine olsa bridgestone takarım...güvenli olsun da sesini de çekerim..
  • Aracım 215/50/17 ER300 ile geldi. Yağmur ve kuru performansı iyi. Fakat! sert hamurlu bir lastik, yol sesini fazla hissettiriyor.

Keşek aracımı aldığımda Daha yumuşak hamurlu -Toyo gibi- bir lastik ile değiştirseydim dediğim oldu...

Neyse! yaz gelince, Antalyanın 40-45 derecelik sıcağından iyice gevşer, yumuşar. 7-8 ay rahat ederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliuygun

valla sert mert ama daş gibi lastik...insana güven veriyor..önceki aracımda kullanmıştım,çok iyi frenlemesi ve yol tutuşu var..bi kaç kere çarptım eyvah dediğimde bile araç durmuştu...tabii sadece olay lastikte değil ama..bugün yine olsa bridgestone takarım...güvenli olsun da sesini de çekerim..

Benim içinde 1. öncelik güvenlik ve yol tutuşudur. o yüzden sesin çok sorun olacağını düşünmüyorum. zaten şuan üzerindeki lastik 5-6 yıllık olması sebebiyle yeterince sert. benim için pek bi değişiklik olmayacak yani
  • Adamlar istese daha yumuşakda yapabilirdi.fren mesafesi yarım metre uzasada bizim millet "bana birşey olmaz" diye daha çok alırdı.50 bin km oldu 3 yıldır 195/60/15 turanza kullanıyorum güvenlik had safhada düşünülmüş hatta abartılmış diyebilirim ses ise şehir içinde kullandım hep sorun görmüyorum sadece pürüzlü asfaltt ses var.

• HEPSİBURADA.COM'un 75 TL WORLDpuan ve 100 TL hediye çeki kampanyası ile tanesi 185 TL'den BRIDGESTONE 205/55 R16 91V Turanza T001 205.55.16 ebadında lastik almayı düşünüyorum, bu lastiği kullananların yorumunu alabilirsem sevinirim. lastikler 2012 üretimi 4 tanesi yaklaşık 565 tl ye gelecek 35-40 sökme takma parası veririz
    Söz konusu lastik ADAC testlerindede önerilen kategorisinde

http://www.hepsiburada.com/liste/bridgestone-20555-r16-91v-turanza-t001-lastik-2012-uretim-tarihli/productDetails.aspx?productId=otysf777269&categoryId=259720

• quote:

Orijinalden alıntı: kalekale

HEPSİBURADA.COM'un 75 TL WORLDpuan ve 100 TL hediye çeki kampanyası ile tanesi 185 TL'den BRIDGESTONE 205/55 R16 91V Turanza T001 205.55.16 ebadında lastik almayı düşünüyorum, bu lastiği kullananların yorumunu alabilirsem sevinirim. lastikler 2012 üretimi 4 tanesi yaklaşık 565 tl ye gelecek 35-40 sökme takma parası veririz
    Söz konusu lastik ADAC testlerindede önerilen kategorisinde

http://www.hepsiburada.com/liste/bridgestone-20555-r16-91v-turanza-t001-lastik-2012-uretim-tarihli/productDetails.aspx?productId=otysf777269&categoryId=259720

Fiyat cok cok uygun. ihtiyacim olsa bende alirdim, ihtiyaci olan tanidik olsa tavsiye ederdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.