Şimdi Ara

broadway fren arızası acil yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
10.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arabamın asfaltta giderken frene bastığımda arka tekerlekler tutuyo önler tutmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ZoomStar

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    balataları değiştireli 3 ay falan oldu yeni yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ozdemir

balataları değiştireli 3 ay falan oldu yeni yani

Alıntıları Göster
    evet şakaya gelmiyo geçengün köpeğe çarptım Allatan bişi olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertug0

quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

quote:

1 kutu wd40 alıp balatalara sıkın

Hocam ayiptir adama balatalara yag sikin diyosunuz size inanip siksa basina bisey gelse bunun vebaline nasil katlanacaksiniz? Frenle ilgili hicbiryere yag sıkılmaz

Bizim sanayide usta öyle bişey sıkıyo ? Ben mi yanlış biliyorum acaba? Balata spreyi dedi bana

Balata spreyi ile WD40 ayrı şeylerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

quote:

quote:

Hocam ayiptir adama balatalara yag sikin diyosunuz size inanip siksa basina bisey gelse bunun vebaline nasil katlanacaksiniz? Frenle ilgili hicbiryere yag sıkılmaz

Bizim sanayide usta öyle bişey sıkıyo ? Ben mi yanlış biliyorum acaba? Balata spreyi dedi bana

Balata spreyi ile WD40 ayrı şeylerdir.

Alıntıları Göster
    bıktım artık ustaya gitmekten ön frenler tutmuyo diyorum arkaları söküyo hava falan alıyo tamam diyo yine aynı yine aynı nedir bu arıza

• quote:

bıktım artık ustaya gitmekten ön frenler tutmuyo diyorum arkaları söküyo hava falan alıyo tamam diyo yine aynı yine aynı nedir bu arıza

Ustanı değiştir ve frenciye git.Aracı düzeneğe alıp bilgisayarda ön,arka frenlere baksınlar.Muayeneye gireceğim ona göre ayarlayın diye tembih edersen ciddiye alırlar.
  • quote:

quote:

quote:

Ustanin siktigi tam tersi alkol orani yuksek yag ve pas temizleyici ucucu spreydir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Frene orta düzeyde bastığınızda arka tekerler kıtliyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TroubleTrouble -- 5 Ekim 2014; 6:22:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TroubleTrouble

Frene orta düzeyde bastığınızda arka tekerler kıtliyor mu ?
    büyük ihtimalle fren limitörünüz bozuk veya ayarsız. fren limitörü aracın arkasındaki yüke göre arka tekerleklerdeki fren basıncınız ayarlar. pahalı bir parça değildir. ustanızı değiştirin hatta mümkünse sanayide sadece fren işi yapan dükkanlardan birine gidin. balatalarada sakın ola sprey falan sıkmayın.
  • quote:

Wd 40 pas ve kirlere nüfus edebilen bir yaglayicidir. Adam bunu okusa ve dediğinizi yapsa araç durmaz ve ciddi bir kaza yapar.

Bilmediğiniz konularda yardım etmeyin!!!!!

• düşük bi ihtimal ama fren merkezlerinin ikisi birden arızalanmış olabilir broadway kullanırken başıma gelmişti gerçi fren hidroliğine bakmışsınızdır azalma falan varmı diye ama aklıma geldi söyleyeyim dedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

düşük bi ihtimal ama fren merkezlerinin ikisi birden arızalanmış olabilir broadway kullanırken başıma gelmişti gerçi fren hidroliğine bakmışsınızdır azalma falan varmı diye ama aklıma geldi söyleyeyim dedim
    fren hidroliğinde hiç bi azalma yok fren pedalına basıyorum en dibe inene kadar tutmuyo tutuncada arka tekerler kazıyo
  • Frene basınca 4 teker mi tutar diskler nerdeyse o tekerler tutar mesela doğanın önler tutuyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeist

Frene basınca 4 teker mi tutar diskler nerdeyse o tekerler tutar mesela doğanın önler tutuyo.
    işte benim diskler değil kampanalar tutuyo arka tekerler
  • quote:

işte benim diskler değil kampanalar tutuyo arka tekerler

Alıntıları Göster
    3 ay önce falan balatarı değiştirdim usta ayarladı falan sonra 2 hafta sonra eski haline döndü daha sonra frenciye gittim böyle böyle dedim anlatım kaputu açtı fren merkezini söktü contaları değiştirdi merkezi geri taktı tamam dedi frenler eskisinden biraz daha iyiydi 2 hafta sonra yine bozuldu yine aynı frenciye gittim bu seferde arka frenleri çok sıkmış arkalar tutuyo yani her gittiğimde gereksiz bi yerleri söküp takıp yolluyo sorunu bulabilirsem o parçayı alıp taktıraca yoksa bu sanayi ustasından hayır yok

• quote:

3 ay önce falan balatarı değiştirdim usta ayarladı falan sonra 2 hafta sonra eski haline döndü daha sonra frenciye gittim böyle böyle dedim anlatım kaputu açtı fren merkezini söktü contaları değiştirdi merkezi geri taktı tamam dedi frenler eskisinden biraz daha iyiydi 2 hafta sonra yine bozuldu yine aynı frenciye gittim bu seferde arka frenleri çok sıkmış arkalar tutuyo yani her gittiğimde gereksiz bi yerleri söküp takıp yolluyo sorunu bulabilirsem o parçayı alıp taktıraca yoksa bu sanayi ustasından hayır yok

Alıntıları Göster
    Ön fren merkezlerinin içini bi temizletip contalarını değiştirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Ön fren merkezlerinin içini bi temizletip contalarını değiştirin.

Alıntıları Göster
    peki bu fren pedalındaki boşluk nedir nasıl giderilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeist

Frene basınca 4 teker mi tutar diskler nerdeyse o tekerler tutar mesela doğanın önler tutuyo.

yok daha neler
  • quote:

peki bu fren pedalındaki boşluk nedir nasıl giderilir

Boşluktan kasıt pedala basıldığında frenin aşağıdan itibaren tutması mı ? Sistemin komple havası alınıp,fren hidroliği değişimi yapıldı mı ?
  • quote:

Aman hocam ne yaptınız ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.