Şimdi Ara

BTK İLE İLGİLİ SORULAR VE CEVAPLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar. Bir çok kişi son 1 hafta içinde çok fazla bilgi kirliliği yaptığını gördüm. Bunların çoğu BTK bildirisini okumayip konu açanlar. Öncelikle soruları belirtelim.

1- BTK 1 mayıstan sonra gece 02:00 - 08:00 arası AKK yi kaldıracak mı
    2- İnternet aboneliği yapmak istiyorum 1 mayıstan sonra mı yapayım
    3- Ben şu iss'nin MH'lerini aradım bana AKK ile ilgili bilgi verilmedi
    4- Şimdi ben 50 Mbps internet kullanıyorum bu kaça düşecek.
    5- AKK aştım gece hızım düşük olarak mı kullanacam.

Cevapları:

1- Evet AKK gece sayılmayacak.
    2- 1 Mayıstan sonra yapın belki yeni kampanya gelir.
    3- MH'ler genellikle pek bilgi sahibi olmaz. O yüzden size evet ya da hayır diyemezler.
    4- Google amcaya aratın 1 Mayıs sonrası hızlar diye tablo çıkar kendi hızınıza göre bakın
    5- Hayır hızınız düşse dâhi düşmeden önceki hızda kullanacaksınız

Şu anlık aklıma gelen sorular bunlar eklemek istiyen olursa konuyu düzeltirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellmaster44 -- 26 Nisan 2017; 21:49:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben tarife değişikliği için 1 mayısı bekliyorum ama inşallah katakulliye gelmeyiz :d
  • Şunu da ekle akk aşmış olsan bile gece 2-8 arası paket hızını kullanacaksın

• Supernova1071 kullanıcısına yanıt
    Ekliyorum

• Burock Holmes kullanıcısına yanıt
    Sorun olacağını sanmıyorum

• Burock Holmes kullanıcısına yanıt
    Ben de türknet hattımı 1 mayısta değiştirmek istiyorum fakat fiyatlar uçacak diye korkmuyor değilim
  • smdyc kullanıcısına yanıt
    Böyle demeyin issler zaten forumda yükseltirler fiyatlari

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında umarım görürler bunları çünkü bir çok kişi 1 mayısta yeni isslere dağılmayı düşünüyor ve fiyatlardan korkuyor.Burada isslerin yapması gereken 1 mayıstaki bir sürü kullanıcıyı kendine abone etmek olması gerekiyor.Sayı fazla olunca fiyatlarda biraz iyileştirme yapsalar onlar için daha iyi olmaz mı ? Tabi benim düşüncem :)
  • bence yeni abonelik başlatacak olanlar 1 mayısı beklemeden başlatsın fiyatlar düşmez artar diye düşünüyorum
  • Herkes kendini 1 Mayısa %100 oranda kesin olacak şekilde hazırlamış. Ben bu uygulamanın biraz gecikeceğine inanıyorum. İnşallah olur tabi benim de isteğim 1 Mayısta olması. Fakat Türktelekom denince ben hep bir geri adım atmışımdır, bu ülkede çoğu şeyin ertelenmesine,gerçekleşmemesine veya zor gerçekleşmesine tanık olmuş ve alışmış insanlarız. Bilmiyorum inşallah BTKnın yazdığı gibi olur herşey.
  • Sorun olmaz umarım

• Bekleme işi bana cok mantıklı gelmiyor doğruyu sölemem gerekirse, bu firmalar zorunlu olarak BTK kurallarını uygulamak zorun kalacaklarsa, kendilerince durumu bir nebze de olsa kurtarma yolunu tarife fiyat artışında görebilirler.
  • Ttnet herzamanki müşteriyi saf yerine koyma gelenegini surdurecektir.

• lemartes kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom borçlardan dolayı şirketi küçültme yoluna gidiyor. 2000 kişi işten çıkarılacak. Bu fiyatlara da yansır. Ojer Telekom (Türk Telekom sahibi) 2 taksiti ödemediği için hisseleri rehin alınmış. Bunun acısını yine biz müşteriler yaşıyacaktır.
  • Ben şu 02-08 arasında akk geçilmişse bile normal hıza dönülecek olayından pek emin değilim. Hız limitlerinin hergün 2 kez tekrar güncellenmesi otomasyon üzerinde ciddi bir yük oluşturacaktır, sonuçta akk'yi geçen yüzbinlerce abone olacak hepsinin hızınının eski haline dönmesi sonra tekrar hız düşmesi garip olabilir.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Firmalar hepsini hesaplamişlardır. Zira gelecek yaptırımları göze alamazlar

• Yanlış hatırlamıyosam 2018 in başındada akk tamamen kalkıyodu demi

• _AmIMad_ kullanıcısına yanıt
    2019

• quote:

Orijinalden alıntı: hellmaster44

2019

31 aralık 2018'di hatırladım sağolun hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.