Şimdi Ara

bu araba sizce alınırmı ( 2010 model fiat bravo 1.6 multijet )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce 2001 model seat leon 1.8 signo aracımı sattım lpg li kullanıyordum ve artık tek yakıt ( benzin yada dizel ) kullanma konusunda kararlıyım bu durumda dizel araba akla yatkın olan

maksimum bütçe 30.000 tl idi araştırmalarımı yaparken öncesindede hoşuma giden fiat bravoları araştırmaya başladım ve bir tane buldum 2010 model bravo 1.6 Mjet Emotion araçta tek parça lokal boya var sunroof hariç full 45.000 km de servis bakımlı araca 33000 tl isteniyor

aracın devanın olmama ihtimali var zaten olmuş olsa idi ve çok tutulsa idi 1.6 tdi bomboş arabanın 45.000 ettiği ülkemde oda şu anki değerinin çok üzerinde bir rakam ederdi diye düşünüyorum en azından fiat marka olarak devamlılığı olan bir marka

benim için kriterleri sıralayım

1: kabin içi ses yalıtımı
    2: yakıt tüketimi
    3: donanım

ve tabiki fiyatı :) ( türk işi oldu ucuz olsun iyi olsun )

evet arkadaşlar fikirlerinizi esirgemeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: sengsm

evet arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce 2001 model seat leon 1.8 signo aracımı sattım lpg li kullanıyordum ve artık tek yakıt ( benzin yada dizel ) kullanma konusunda kararlıyım bu durumda dizel araba akla yatkın olan

maksimum bütçe 30.000 tl idi araştırmalarımı yaparken öncesindede hoşuma giden fiat bravoları araştırmaya başladım ve bir tane buldum 2010 model bravo 1.6 Mjet Emotion araçta tek parça lokal boya var sunroof hariç full 45.000 km de servis bakımlı araca 33000 tl isteniyor

aracın devanın olmama ihtimali var zaten olmuş olsa idi ve çok tutulsa idi 1.6 tdi bomboş arabanın 45.000 ettiği ülkemde oda şu anki değerinin çok üzerinde bir rakam ederdi diye düşünüyorum en azından fiat marka olarak devamlılığı olan bir marka

Gidin bir fiat bayisine araci inceleyin oyle karar verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu arabanın motoru şahane ancak onun dışında pek iyi bir yeri yok. Müzik sistemi kötü, iç malzeme kalitesi çok düşük, direksiyonu zaten söylemeye gerek yok. Sadece iç mekan ferah, özellikle tavan yüksekliği tatmin eder.

Yinede o fiyat aralığına alınacak en iyi dizel araba. Rakiplerinden hiç biri bu araca yokuşlarda vs... kafa tutamıyor.

bunları yazarken hiç kullandınızmı aracı bunu sormamdaki amaç bir kıyaslama yapabilirmisiniz

motor konusunda fiattan ben kötü bir ürün beklemiyorum zaten fakat hiç beğenmediğimiz albea lar bile ticari taksilere sadece motor olarak değil tüm ekipman olarak meydan okuyabiliyor ki ben hayatta albea almam ( bunu büyük konuşmak olarak algılamayın şartlarım elverdikçe ) fiat , bravo için güzel yatırım yaptı aslında

buradaki önemli mesele benim ihtiyaçlarımı karşılarmı ses yalıtımı sorunsuzluk yakıt tüketimi vss... gibi konularda aracın 2.elinin zayıflığı ile çok ilgilenmiyorum çünkü bu fiyata bu donanımla sadece ben ilgilenmeyeceğim zamanı geldiğinde aynı donanım ve modelde bir araca arada marka imajından sebep 20.000 tl fazladan ödemek istemeyecek birileri mutlaka çıkacaktır benim ülkemde bu arabaya gelene kadar satmaması gereken bir dünya araba var

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus88

quote:

evet arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce 2001 model seat leon 1.8 signo aracımı sattım lpg li kullanıyordum ve artık tek yakıt ( benzin yada dizel ) kullanma konusunda kararlıyım bu durumda dizel araba akla yatkın olan

fiat bayisinde aracı inceledim hatta test sürüşüde yaptım ama 10 km lik bir parkurda araç çok güzel geldi zaten o yüzden ilgilenmeye başladım f/p oranı muthiş geldi bana

buraya konu açmamın sebebi uzun vadede kullanıcıların beklentilerini karşılayıp karşılamadığı örneğin bu aracı senin beğendiğini biliyorum konuları ciddi araştırdım sadece konularda ses yalıtımları ile ilgili yeterli bilgiye rastlamadım bunun yanında şikayete de rastlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sengsm -- 5 Ekim 2013; 11:47:52 >

• O paraya alınacak ideal araçlardan , araç temiz ise alınabilir.
  • quote:

quote:

quote:

Bu arabanın motoru şahane ancak onun dışında pek iyi bir yeri yok. Müzik sistemi kötü, iç malzeme kalitesi çok düşük, direksiyonu zaten söylemeye gerek yok. Sadece iç mekan ferah, özellikle tavan yüksekliği tatmin eder.

Yinede o fiyat aralığına alınacak en iyi dizel araba. Rakiplerinden hiç biri bu araca yokuşlarda vs... kafa tutamıyor.

bunları yazarken hiç kullandınızmı aracı bunu sormamdaki amaç bir kıyaslama yapabilirmisiniz

motor konusunda fiattan ben kötü bir ürün beklemiyorum zaten fakat hiç beğenmediğimiz albea lar bile ticari taksilere sadece motor olarak değil tüm ekipman olarak meydan okuyabiliyor ki ben hayatta albea almam ( bunu büyük konuşmak olarak algılamayın şartlarım elverdikçe ) fiat , bravo için güzel yatırım yaptı aslında

buradaki önemli mesele benim ihtiyaçlarımı karşılarmı ses yalıtımı sorunsuzluk yakıt tüketimi vss... gibi konularda aracın 2.elinin zayıflığı ile çok ilgilenmiyorum çünkü bu fiyata bu donanımla sadece ben ilgilenmeyeceğim zamanı geldiğinde aynı donanım ve modelde bir araca arada marka imajından sebep 20.000 tl fazladan ödemek istemeyecek birileri mutlaka çıkacaktır benim ülkemde bu arabaya gelene kadar satmaması gereken bir dünya araba var

Evet arkadaşımda var ve 2 yıldır haftada 2-3 defa kullanıyorum. Ben negatif birşey yazmadım pek, her araba eleştirilebilir. Bu aracın malzeme kalitesi vasat sayılmaz, memnun eder. Yakıt tüketimi ideal bence, yani şehir içi 3-4 litre yakmayı hayal edenler sadece hayal ile yaşar. Bu aracın şehir içi ortalaması 5-6 litredir. Ses yalıtımı hakkında ben hiç bir arabada kafaya takmadığım için dikkate değer bir ses aldı mı, almadı mı emin değilim ama yok kötü sayılmaz.

negatifte yazabilirsiniz

konuyu açmamdaki amaç bu zaten artı ve eksi kullanıcı yorumları

yakıt konusunda 6 ila 7 litre arası istanbul için kabuledilebilir bir değer benim için aracı sadece yakıtı için değil gidişi içinde istiyorum aslında dizel araçlar son yıllarda sadece ekonomi için değil zorlanmadan çıktıkları hızlar içinde tercih sebebi olmaya başladı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunus88

quote:

fiat bayisinde aracı inceledim hatta test sürüşüde yaptım ama 10 km lik bir parkurda araç çok güzel geldi zaten o yüzden ilgilenmeye başladım f/p oranı muthiş geldi bana

buraya konu açmamın sebebi uzun vadede kullanıcıların beklentilerini karşılayıp karşılamadığı örneğin bu aracı senin beğendiğini biliyorum konuları ciddi araştırdım sadece konularda ses yalıtımları ile ilgili yeterli bilgiye rastlamadım bunun yanında şikayete de rastlamadım

Biz araci 2011 yilinda aldik 40000 km babam 20000 km annem yapti 10000 kmde ben yaptim.yaklasik 3 aydir tamamen bana ait.tum bakimlariylada ben ilgilendim.tip ogrencisiyim pazartesi gunu sinavim var sonrasinda neyi merak ediyorsaniz uzun uzun yazabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• design olarak fiatın yarattığı en iyi araç bence. pug 308 imi alamdan evvel sürekli düşündüğüm araçtı. otomobil pazarında bayağı bir inceledim içine oturdum gayet keyifli bir kokpite sahip. beyaz olan ve bordo renklisi kendi özel spor jantıyla harika görüntü veriyor. 30.000 liraya düşük km de yüksek model bir araç kaç tane var
    hemde bu kadar güzel design a sahip. eksik özelliklerini bilmiyorum. ama bence kaçırma kardeş.
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.