Şimdi Ara

Bu arabayı alsam kötü günde satabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk defa araba almaya karar verdim Allah'a şükür bir birikmişliğim de var ancak ben bu arabayı alsam kara günde zor durumda kolaylıkla satabilir miyim ancak zarar etmeden yani bu araçlar tutuluyormu bahsettiğim araç 2011 model Ford Fiesta 1.6 TDCİ TİTANIUM en ful paket dizel manuel 150.000 binde araç da yok yok azda yakıyor almak istiyorum ancak zora düştüğümde zarar etmeden satabilir miyim görüşlerinizi bekliyorum bu araçların 1.4 ü mü iyi satılıyor 1.6 sı satılmmıyor mu? Şimdiden ilginiz ve alakanız için teşekkürler...

• B - c segment araçlar diğerlerine göre hızlı satılır zaten , ford alıcısı her zaman vardır ancak km fazla . 2009 dizel fordu 2016 sonunda 83 binde sattım . az km li yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • satılır gibi ama daha garanti bişey istiyorsan linea,fluence var mesela
  • Başlığı görünce araba lancia-rover-proton felan zannettim bildiğin dizel fiestaymış 150 bin ise sirket aracı filo aracı olabilir 50 k da siz binseniz 200 bin km eder ağır kazadı felan yoksa rahat satarsınız en kötü al satcılara verirsiniz onlarda 100 k geri cekip bizlere itelerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 9 Nisan 2017; 14:13:15 >
  • arabanın fiyatı 33.250 ve bir sorum daha olacak acaba 1.4 mü daha iyi 1.6 mı iyi
  • fiesta polo'yla birlikte b sınıfının en güçlü 2. eli olan aracıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 100.000 km geçen dizel araç kara gün dostudur. Sizi zor durumda yalnız bırakmayacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 9 Nisan 2017; 21:52:13 >
  • vazgeçtim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 10 Nisan 2017; 23:23:45 >
  • Farkinda misiniz bilmem ama kotu gunlerdeyiz zaten.

• Zora düştüğünde satarsın,2011 fiestanın kasası ve görüntüsü çok hoş.
    Lakin bana fiyat düşük geldi ? 170 binde 3 parça boyalı trend fiestamı dolar bu kadar yükselmemişken tahmini eylül civarı 30.000 nakite sattım.o zamanlar titanium donanım 34-36 bandına gidiyor idi.
    Şu an bu durumda fiat çok düşük geldi bana,araba ağır hasarlı büyük ihtimalle. Ayrıca arabanın ağır bakım zamanı gelmiş ve satan kişi bunu yaptırmadan satma peşinde şahsi kanaatim.
  • Renault kadar olmasa da hızlı satılır bence. Sonucta B segmenti daha rahat alıcı bulursun.
  • 500 tl aşağı satarsan, her araba satılır hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.