Şimdi Ara

bu araç alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-306-griffe-1-6-tertemiz-49372341/detay/

bide bu 306 lar hakında fazla bilgim yok nası arabadır az mı yakar çok mu parçası rahat bulunabilirmi bu konular hakında beni bilgilendirirseniz sevinirim

• araba temiz görünüyor ama ben peugeot'a para vermem yinede güzel duruyor temiz bakmıs adam
  • Peugeot'un ürettiği en keyifli ve sorunsuz araçlardan birisi. Fiyat 11750-12000 gibi olursa mantıklı. Lpg de yeni takılmış, ondan da emin olunduğu taktirde bu da bi avantaj. Bu araçlardaki en büyük sorun kırmızıları için tabii renk solması. Bunda da hafif var, bi tanıdıkta vardı aynı 98 griffe, rengini pasta cilayla biraz canlandırmıştı.
  • peki yakıt nasıl ?
    cok gezmiyorum tüpsüzünü alsam olurmu
  • Arkadaşım bende bu aracın sedanı var,araç gerçekten çok güzel performansıda iyi (aldığım şahıs GTI beyni taktırdığını söyledi).Bu fiyatlara güzel bi araç.Ama 13bin'e bunun platiniun serisini bulabilirsen daha iyi olur kanımca.. Saygılar...
  • tüpü taktıralı 2 hafta olmuş daha niye satar ki bir insan tüpü taktıktan hemen sonra. Bir sorun yaşayıpta satıyor olabilir. Alınırsa tüple ilgili herhangi bir problem olup olmadığı da araştırılmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferisbb

tüpü taktıralı 2 hafta olmuş daha niye satar ki bir insan tüpü taktıktan hemen sonra. Bir sorun yaşayıpta satıyor olabilir. Alınırsa tüple ilgili herhangi bir problem olup olmadığı da araştırılmalı

Ben aracı aldığımda tüpü 4 günlüktü hiçbir sorun çıkarmadı Allah'a şükür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    5 ay önce açıldı
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.