Şimdi Ara

BU ARIZAYI DAHA ONCE YAŞAYAN OLDU MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende 1.2 2011 sümbül var ve aracımda resimdeki arıza yanıyor kontak ac kapa yapınca sönüyor. O işaret varken araç 3000 deviri geçmiyor bu sorunu yaşayan çözen veya çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Not :benzin ışığının altındaki yayli işaret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızdırma bujisinde sorun var ışığı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-548F160EC -- 27 Temmuz 2020; 21:36:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araç dizel değil, kızdırma bujisiyle alakalı olamaz. Gaz potansiyometre arızaymış. Google a symbol arıza lambaları yazınca en başta bu lamba çıkıyor mübarek şuraya konu açana kadar google a yazıversene.

• Benzinli araçta kızdırma Bujisi olmaz.

• Gaz pedalı problemi. Pedal tesisatını oto elektrikçiye baktırın düzelme ihtimali yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: tsmsk

Benzinli araçta kızdırma Bujisi olmaz.
    O yaylı şeyin K. Bujisi arızası işareti olduğuna şahit olmuştum daha önce.. şahit olmasaydım söylemezdim

• Doğrudur. Dizellerde sadece alttaki işaret kızdırma bujisi ile ilgilidir. Hatta yeni symbollarda ona ek olarak misal lastik basıncı düşmüşse oda yanar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu bir sorun mudur?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsmsk

Doğrudur. Dizellerde sadece alttaki işaret kızdırma bujisi ile ilgilidir. Hatta yeni symbollarda ona ek olarak misal lastik basıncı düşmüşse oda yanar.
    Sanırsam göstergede simge kalabalığı olmasın diye ortak simge yapıyorlar.. birde bazı araçlarda devir saati benzin dizel ortak olabiliyor..

• Ayni sorunu yasadik clio 1.2 benzinde 2004 model daha 1.5 ay oldu yazin bineriz die aldik ariza verdi ayni sekil kontak ac kapa yapinca duzeliyordu arada bi yaniodu yolda giderken felan servisde beyine bagladik cikan hatalari sildiler 1 hafta arac sikintisiz calisti sonra tekrar verdi gaz kelebegini temizlediler emmemanifold degistirdik hava aliomus catlak varmis kendim aldim parcalari sanayici tayfa kaziklamaya calisiyodur diye 200 lira iscilik aldi sadice suan hic bir sikintisi yok 1 aydir sorun olmadi sanirim emme manifoldundanmis slikon felan sikmislar kenarlarina zaten ordan ayikmak lazimdi :)

Bu arada aracin buji subap vs her seyini degistirdik o isik hala yaniodu en son manifolddan sonra duzeldi sacma salak bi plastik kapak 600 lira para verdim cikmasina izmirde buyuk bi oto cikmaci var ordan aldim adini hatirlamiyorum zor bulunan bi kapakmis bi ust modelinin 0 parcasi 300 lira her yerde var bizimkinin hic bi yerde yok aramadigim yer kalmadi renonun kendi servisine goturdum fransaya kadar sordular yok a..... parcasi

Bu arada not olarak ekliyim bilgisayarda 2 3 hata cikti

Yakit karisimi bilmemnesi
    Gaz kelebegi bilmemnesi
    Bobin zartzurtu

Bobinde sorun yokmus 300 lira kablomu olur goturduk elektrikciye bagladi bisiler yapti saglam bobin dedi 20 lira oraya cope attik

Gaz kelebegi temizlendi zira 0 parca 1200 lira gibi sacma salak rakamlar alti ustu ac kapa yapiyor

Yakit karisimi hatasida sildik bidaha gelmedi emme manifoldunu degistirdikden sonra

10 gun sanayiye git gel can sikmadi degil genede bir bilgisayara baglattirin baktirin belki buji muji cikar sizin sorun vuruntulu calisiyosa bujidir zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs09gs09 -- 27 Temmuz 2020; 22:59:16 >

• Araba Anadolu yakasındaysa acıbademe getir yarın bilgisayara bağlayayım

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Güncel bilgi bulamadigim için yazdım ordaki bilgileri okursanız bir kısmı bilgi güncelleyerek olmadığını yazmış saygılar

• gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    Yaşadıklarının hepsini yaşadım bilgisayara bağladım beyin dedi sileyim biraz bin dedi olmazsa gel bakarız dedi sildi geçti sonra yine yandı yine geçti ama insan tiksiniyor o yüzden kesin problemi yaşayanlardan tecrübe edinirsem hem sonuca direk atış yapmış olurum diye düşündüm yardım için teşekkürler dediğini bi yapayım ben

• sissil S kullanıcısına yanıt
    Malesef aramızda baya kilometreler var yine de teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: gs09gs09

Ayni sorunu yasadik clio 1.2 benzinde 2004 model daha 1.5 ay oldu yazin bineriz die aldik ariza verdi ayni sekil kontak ac kapa yapinca duzeliyordu arada bi yaniodu yolda giderken felan servisde beyine bagladik cikan hatalari sildiler 1 hafta arac sikintisiz calisti sonra tekrar verdi gaz kelebegini temizlediler emmemanifold degistirdik hava aliomus catlak varmis kendim aldim parcalari sanayici tayfa kaziklamaya calisiyodur diye 200 lira iscilik aldi sadice suan hic bir sikintisi yok 1 aydir sorun olmadi sanirim emme manifoldundanmis slikon felan sikmislar kenarlarina zaten ordan ayikmak lazimdi :)

Bu arada aracin buji subap vs her seyini degistirdik o isik hala yaniodu en son manifolddan sonra duzeldi sacma salak bi plastik kapak 600 lira para verdim cikmasina izmirde buyuk bi oto cikmaci var ordan aldim adini hatirlamiyorum zor bulunan bi kapakmis bi ust modelinin 0 parcasi 300 lira her yerde var bizimkinin hic bi yerde yok aramadigim yer kalmadi renonun kendi servisine goturdum fransaya kadar sordular yok a..... parcasi

Bu arada not olarak ekliyim bilgisayarda 2 3 hata cikti

Yakit karisimi bilmemnesi
    Gaz kelebegi bilmemnesi
    Bobin zartzurtu

Bobinde sorun yokmus 300 lira kablomu olur goturduk elektrikciye bagladi bisiler yapti saglam bobin dedi 20 lira oraya cope attik

Gaz kelebegi temizlendi zira 0 parca 1200 lira gibi sacma salak rakamlar alti ustu ac kapa yapiyor

Yakit karisimi hatasida sildik bidaha gelmedi emme manifoldunu degistirdikden sonra

10 gun sanayiye git gel can sikmadi degil genede bir bilgisayara baglattirin baktirin belki buji muji cikar sizin sorun vuruntulu calisiyosa bujidir zaten
    "Yakit karisimi bilmemnesi
    Gaz kelebegi bilmemnesi
    Bobin zartzurtu

Hocam valla çok güzel anlatmışsınız, sabah sabah iyi güldüm, Allah da sizi güldürsün

• Bilgisayara bağlayınca hangi hatanın kodunu veriyor, benim eski aracımda da hararet müşirinden kaynaklı yapıyordu. Ama devir saatinde problem yoktu sadece arıza lambası yakıyordu.

• hocam bende dizel araçta yapıyordu bunu, olmadık yerleri kurcaladık, mesele yakıt pompası çıktı. pompanın ağzına pislik gitmiş, yeterli yakıt alıp sistemde yeterli yakıt basıncı olmayınca araç kendini koruma moduna alıyor ne kadar basarsan bas tank kullanır gibi araç gitmiyordu. belki öle bir sorun olabilir yazmak istedim.
  • fblorenzo kullanıcısına yanıt
    Şuan hatırlamıyorum ama yarın bi ugrayacam sanayiye

• ZaFeRMaX kullanıcısına yanıt
    Benim araç lpg li acaba lpg filtresi mi tikandi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.