Şimdi Ara

Bu fiyata bu sekilde darbeli iPhone X alınır mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2019 sonuna kadar garantili TR cihazi ve sadece sag alt kısımda çatlak var.. asagiya resimledigim fotograflari dikkatli inceleyip bu durumda olan bir cihaza 4.299 TL verilip sinir mi; alındıktan sonra ki risk durumu ne olur.. lütfen bu tur konulardan anlayan arkadaşlarım yorum yapıp yönlendirme yapsın. Teşekkürler.. saygılar

Bu fiyata bu sekilde darbeli iPhone X alınır mi?Bu fiyata bu sekilde darbeli iPhone X alınır mi?

• Böyle kullanırım dersen kullanılır ama jelatin takılamayacağı için ufak bir darbede ekran paramparça olabilir. He ekranı yaptırayım dersen orjinal taktırmanı tavsiye ederim o da 1900 tl civarı olması gerekiyor.

bence bu telefonu alma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda ki yoruma katılarak bir ekleme yapayım;

Herhangi bir sorunda bu cihaz garantiye gitse; problemin nedeni darbeye bağlanıp garanti dışı bırakabilirler. Bu sebepten telefonu "garantisiz" olarak değerlendirmenizi öneririm.

Tabi bu darbeden dolayı cam dışında nelerin zarar gördüğünü de bilemezsiniz.
  • Yukarıdaki yourma ekleyeyim

Darbeden dolayı garanti dışın kalma gibi bir durum var, bu cihaz da öyle gözüküyor (sadece gözüküyor ama kesin birşey söyleyemem)
    Normal piyasasını bilmiyorum ama illaki bir farklılık var ki bu başlığı açtın. Aradaki farkı düşün, sen olsaydın bu farkı gözden çıkarır mıydın? Sadece küçük bir çatlak için.. fiyata ve durumuna göre bir düşünmeni tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ikinci el telefon alınmaz olmuş, sahibinden de kriz gecirdim 2 saat telefon bulmak için, acıklamaları daha vahim.
    ne yapıp edilip sıfır alınmalı
  • Yukarıdaki arkadaşlara ben de ekleme yapayım.

Cihaz bu şekilde darbe aldıysa anakartı da zarar görmüş olabilir. Söküp yaptırmaya kalkınca yeni ekran taksanız dahi ayar tutmuyor. Riske girmemek en iyisi olacaktır. Almayın.
  • Arkadaşlar adam ilani 1 gün önce koydu bugün satilmis. Herkes alma dedi ama alan nasil aliyor? Valla catlak cihaz 1 gün sonra satildi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • degmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sormayan piyasayı bilmeyen biri almıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-37F4B34B4

Arkadaşlar adam ilani 1 gün önce koydu bugün satilmis. Herkes alma dedi ama alan nasil aliyor? Valla catlak cihaz 1 gün sonra satildi...
    Siz almadınız ya artık alan akıllı düşünsün boşverin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Hatasız yurtiçi faturalı 5250 ye buldum hocam. Ya onu alacagim; ya da yeni çıkan iPad Pro 11 den. Kararsizim. Yeni kasa iPad Pro'lar cok farkli bir deneyimmiş. Ama bugüne kadar 3 tane X kullandım sattım satarken istemeye istemeye sattigim icin hep aklımda kaldı. XS MAX'de alıp kullanıp sattım bir kac tane. O da güzeldi fakat biraz büyüktü.

Artik ulasilabilirlik cok azaldigi icin sanırım Apple hikayemi bitirip yüzdüğüm sulara geri donecegim X alip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37F4B34B4 -- 2 Haziran 2019; 14:32:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.