Şimdi Ara

BU FİYATA TELEFONMU OLUR YA YUH AMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 tane aldim cok sagol

• alann cikar elbet

• Amerika'ya gidiş dönüş bilet 650-700 dolar. Gider alır gelirim be

• ben o fiyata araba alırım

• Su Apple Store acilsin Turkiye'de de gorecem ben onlari. Telefonlari domino tasi niyetine dizip dizip yikarlar artik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    3 ay önce açıldı
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o telefonu alan fan dir.

• Fiyat pahalı ama bunun için çok sebebi olmalı bunları zamanla öğreniriz ama cidden bi telefona o kadar para verilmez.Hava mı atıyosun demezler enayi diyip dalga geçerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: I. C. Wiener

Su Apple Store acilsin Turkiye'de de gorecem ben onlari. Telefonlari domino tasi niyetine dizip dizip yikarlar artik.

ne farkedicek apple store açıldığında?
  • son dönemde telefonlarda taban fiyat sabit kalırken yeni gelenler için tavan fiyat artıyomu yoksa bana mı öyle geliyo? özellikle iphone larda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

Amerika'ya gidiş dönüş bilet 650-700 dolar. Gider alır gelirim be

Hangi Amerika o, git gel 650-700$?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu şimdi kızacaksınız ama "iphone daha pahalı olsun sadece zenginler alabilsin ESKISI GIBI ZENGIN TELEFONU OLSUN" diyen tipler var. Hemde az değil bunların sayısı. Abi çıkardım mı çebimden bi farkım olsun havam olsun düşüncesi ile telefon alan insanlardan söz ediyorum. Telefonla farklı olabileceğini sanan bir zihniyet var.

Şimdi siz kendinizi şirket yöneticisi yerine koyun o kadar işletme okumuşsun master yapmışsın yıllarca sektörde emek harcayıp bu tür cihazları satan firmalardan bir tanesinde müdür olmuşsun.. Sen olsan fiyat stratejini böyle kişilerin üstüne kurmaz mısın ? Hani azınlık olsalar ölü yatırım olurdu ama bunlar çoğunluk durumundalar.

Adamların hiç bir extra özelliği yok kendilerini hiç bir dalda yetiştirmemişler dünyada ki standart insan modelinden onları farklı kılacak ayıracak hiç bir özellikleri yok. Ne yapsınlar onlarda telefonla işte 30 tl lik tişörte 500 600 tl vermekle farklı olmaya çalışıyorlar. Son 10 yıldır bu güruh o kadar büyüdü ki markalarda bunların üzerine yatırım yapıyorlar.

• quote:

Su Apple Store acilsin Turkiye'de de gorecem ben onlari. Telefonlari domino tasi niyetine dizip dizip yikarlar artik.

• Fiyat tabi ki abartı ancak şu noktada Gold 64 GB 5S bulmak imkansız gibi bir şey, cihazın sahibi muhtemelen sıkı bir efor sarfetmiştir Türkiye'ye getirene kadar. O hevesle basmış ilanı şişirmiş fiyatı garibim

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Yahu şimdi kızacaksınız ama "iphone daha pahalı olsun sadece zenginler alabilsin ESKISI GIBI ZENGIN TELEFONU OLSUN" diyen tipler var. Hemde az değil bunların sayısı. Abi çıkardım mı çebimden bi farkım olsun havam olsun düşüncesi ile telefon alan insanlardan söz ediyorum. Telefonla farklı olabileceğini sanan bir zihniyet var.

Şimdi siz kendinizi şirket yöneticisi yerine koyun o kadar işletme okumuşsun master yapmışsın yıllarca sektörde emek harcayıp bu tür cihazları satan firmalardan bir tanesinde müdür olmuşsun.. Sen olsan fiyat stratejini böyle kişilerin üstüne kurmaz mısın ? Hani azınlık olsalar ölü yatırım olurdu ama bunlar çoğunluk durumundalar.

Adamların hiç bir extra özelliği yok kendilerini hiç bir dalda yetiştirmemişler dünyada ki standart insan modelinden onları farklı kılacak ayıracak hiç bir özellikleri yok. Ne yapsınlar onlarda telefonla işte 30 tl lik tişörte 500 600 tl vermekle farklı olmaya çalışıyorlar. Son 10 yıldır bu güruh o kadar büyüdü ki markalarda bunların üzerine yatırım yapıyorlar.

+1

• yalnız gol model sınırlı üretim bulması zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Yahu şimdi kızacaksınız ama "iphone daha pahalı olsun sadece zenginler alabilsin ESKISI GIBI ZENGIN TELEFONU OLSUN" diyen tipler var. Hemde az değil bunların sayısı. Abi çıkardım mı çebimden bi farkım olsun havam olsun düşüncesi ile telefon alan insanlardan söz ediyorum. Telefonla farklı olabileceğini sanan bir zihniyet var.

haklısın kardeşim sırf onun için lan daha nasıl pc ye fotoğraf atılacağını bilmeyen insanlar tanıyorum

özellikle kız kesimi gerek s4 s3 iphone 4s 5 alan çok var dolu var hatta 10 kişiden 5 i gibi bir kısım bile denebilir bu kısma

• İçlerinde illa adam gibi motor çıkar.Motor alırım la o paraya.Tel. kullandığım yok zaten.Gerçi ben bi 5 bin daha katıp supersport alıcam veya cruiser
    http://www.sahibinden.com/motosiklet?query_text=motorsiklet&price_min=100&price_max=5000
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steso

quote:

ne farkedicek apple store açıldığında?

Araya kimse girmeden (hem tekno marketler hem linktekinin benzeri elemanlar) direkt olarak Apple'dan alacagiz.
    (diye biliyorum)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.