Şimdi Ara

BU KART HAKKINDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAPPHIRE ATI X1950XT(256Bit)256MB AVIVO 16X -- Markomshop sitesinde 595 ytl fiyatında
    satışı var ama stoklarında yok acaba yanlış ilanmı yoksa doğruluk payı varmı veya bu karta
    raslayan varmı gerçek olarak bilgisi olan varsa ardımcı olursanınz sevinirim..herkese kolay gelsin

• x1950xt 2yi ilk defa duyuyorum, sitede ayrıntılarda da grafik işlemcisi için x1950xtx yazıyo, bi yanlışlık var gibi yada ön sipariş alıyorlar
  • 1950 XTX in kırpılmıs 256 MB modelı dıyebılırız...yanlız belleklerıde ddr4 degil ddr3...http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=81271&productid=bd48487 forumda arama yaparsan fx57 nın ıncelemesı vardı
  • PEnta Dan baktım arkadasım oradada yolda geliyor diye gözüküyor fiyatın 600 -700 Ytl Civarı olabilir Stoklara girdiğinde Arena'da mevcut değil suan ama yakında stoklara girer
  • teşk.arkadaşım valla kendi paramla sıkıntıya düştüm nasıl bi ekran kartı alacağımı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komoly -- 10 Kasım 2006; 15:54:12 >
  • herkeste dx10 telaşı var ama bana göre kaliteli kartların ucuzlaması zaman alır ya 7600gt alıp orta karar oyna, yada bunun gibi bir kartla ayarları sonuna çek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.