< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrullgenc -- 13 Ağustos 2019; 22:13:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrullgenc -- 13 Ağustos 2019; 22:13:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
almayın kitap falan, pdf kullanın. bundan başka bir şey düşürmez kitap fiyatlarını
|
|
kul hakkıyla alakası yok pdfın sacmalama üniverstede ne yapmayı planlıyorsun şu örnege cevap ver
hocan öyle bir kitap söylediki sana kitap türkiyeye gelmiyor kitapın pdfi kırtasiyede arkadaslar alabilrsınız diyor senın mantıgına göre kul hakkı bu cunku o para yazara gitmicek o zaman amazondan 50 dolara o kitabı alcak mısın güzel kardeşim |
İyi yakalamışsın kral
|
Üşengeç arkadaşlar için.Biraz oynama filan yapıp gönderin
Merhaba Ben .... şehrinden ..... Ben ..... lisesinde 12.sınıfta okuyorum.Kitaplarınızın içeriğini beğeniyorum ve çevreme olabildiğince öneriyorum ancak tüm yayınevleriyle birlikte sizin yayınevinizin de fiyatlara abartılı bir şekilde yaklaşımınızı yakışıksız buluyorum.Sadece ben değil herkes kitaplardaki fiyat pahalılğından şikayetçi.Yani illa pdf lere mi kaymamız gerekiyor.Ben şahsen pdf işi bana ters emek var sonuçta ancak insanı bu fiyatlar çok zorluyor gerçekten bir kitabın 50-60lira olması.Umarım gereğini yaparsınız.İyi günler. |
Üniversite hayatınız boyunca kitapları okul kütüphanenizden veya pdf olarak indireceksiniz. Bu yüzden Türkçe kitapları pdf si var mı bilemiyorum ancak bunların çıktısını alıp çalışabilirsiniz. Eskiden bu kitaplar 10-15 tl idi ancak şimdi üniversite kitabı fiyatına satılır olmuş. Yazık günah gerçekten durumu olmayıp bu sınava hazırlanan binlerce öğrenci var.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|