Şimdi Ara

Bu LCD yi Almalımıyım ??19' ÖLÜ PİKSEL garantisi bile var UCUZ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nette gezinirken bir siteye denk geldim acaba bu lcd yi alsammı sanki aradığımı buldum gibi ?
    Her özeliği yerinde 19" a+ panel var 10 ms ölü piksel garantisi var gerçi a+ lar da olmazmış zaten ölü piksel yazıyor ??????? Ordan msn den konuştum 325 dolar gibiymiş peşin fiyatı hatta dahada ucuza bulabilirmişim..
    işte burda gördüm : http://www.lcd-al.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İNFİNİTY. -- 28 Şubat 2006; 17:35:56 >

• harici adaptör olayını pek sevmedim, birde parlaklığı biraz düşük gibi geldi bana.

onun dışında fiyatına oranla mükemmel... bence
  • Al diyorsun o zaman bakalım birkaç görüş daha gelsin Parlaklık düşükmüyani bakıyorum genelde o seviyelerde gibi Adaptör genelde ben vay diye biliyorum diyer lcd lerdede?? dahili olanda adaptör bozuldu içini açtıracaz öylemi ??
  • LCD ler icin üst konu var arkadaşım
  • Şahsi fikrimi sorarsan, lcd yi, büyük bir mağazaya gidip hepsini kıyaslayarak almandır. Çünkü teknik özelliklerinden ziyade, büyük mağazalarda aynı görüntünün farklı lcd lerde nasıl göründüğüne de bakabiliyorsun. Yani teknik özellik olarak aynı iki lcd arasında görüntüde bariz farklar olabiliyor. Onun için tavsiyem, gidip mağazalarda izleyerek alman. Ben alırken aklımda Hyundai' nin L90 vardı, onu almaya gidiyorum diye gittim ama, standdaki lcd de bile ölü pixel olduğunu görünce fikrimi değiştirdim. Ayrıca aldığım mönitöre kıyasla renkler daha soluktu.

Sonuç olarak tepkime süresi hariç teknik verilere fazla takılma, gerisini gözünün beğendiğini al
  • Ben bikeresinde baktım gold da bu bahsetiğim monitör orda hepsinden daha parlak görüntü veriyodu böyle kontrastlıydı ne biliyim böyle winamp ın çizgilerini koymuşlardı hepsine bunda baya canlıydı sordum elimizde kalmadı felan dediler neova vardı oda ölü piksel sorunluı bişey almadan dönmüştüm ama bu sefer bu iyi gibi geldi bana ölü piksel olmaması baya sardı beni Arkadaşlar üst konuda soramıyacağım bişey orda cevap gelmiyor özel bir konu o yüzden sizden özür dileyerek burda soruyom..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İNFİNİTY. -- 28 Şubat 2006; 17:49:24 >
  • kontrast oranı küçümsenecek bir değer değil, ayrıca özelliklerine bakıldığında monitör çok çok iyi bir f/p monitörü bile denebilir.
    Hem fiyatı çok uygun, hem 19" ve özellikle 16.7 renk destekleyen panel kullanılmış (panelin adını unuttum iyi mi )
    Dvi bağlantısını destekliyor mu göremedim, gözümden kaçmış olmalı. Dvi destekliyorsa da gerçekten önemli bir + nokta.
    10ms tepki süresi pek de kötü değil, tabii eğer gerçek değer ise.
    Harici adaptör kesinlikle büyük veya küçük, alıcıya göre değişecek olan bir eksi. Dersen ki beni adaptör bağlamaz, sorun yaratmaz (ki sorun yaşayacağını pek zannetmiyorum) git ve gözünle incele. İncelemeden kesinlikle almanı tavsiye etmiyorum. Gold'da gördüğün monitör ayarlanmış olabilir, şahsen 2 aynı modelin yanyana ayarlanmış ve ayarlanmamış hallerini gördüm aradaki farkı anlatmam imkansız gibi, ayrıca bütün monitörlere analog bağlantı yapıldığı için görüntü kalitesi de önemli oranda düşüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok adaptör ne sorun yaratacak bu koca buzdolabı gibi crt 19" ten sonra (ayıptır söylemesi sampo markada :) ) Sitede lcd dvi farkınada değinmişler pek fark olmadığını yazmışlar dediğiniz gibi gözlede görmek lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.