Şimdi Ara

Bu Parçayı Nasıl Değiştirebilirim ? [126 Bis]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Benim Bu Aracın FİAT Yazan Yeri Önde Biraz Hasar Var Birazda Pas kötü duruyor ben Hurdalık şeklinde duran bir FSM Gördüm Ama Bendeki 126 Bis Arkamda Bağaz Var Ondaki o Önü Söküp Bana Taksam Uyar İşallah Ama Bir Sorum Olacak O Önleri Nasıl Çıkarabilirim ? İlk Olarak Napmalıyım ?
    Ayrıca O Hurdadakini Sökmek İçin İlk Olarak Ön Kaputu açmalıyım ama Kapısı Kitli Acaba Nasıl Acabilirim İlla camımı Kırmalıyım (Bkz,Grand Theft Auto) Bi Taktik Falan Varmıdır

Resim Koyayım Bakın Aracım Bu Önde Fiat Logosu Var
     Bu Parçayı Nasıl Değiştirebilirim ? [126 Bis]

Orayı Neyle Sökebilirim ?

• bu sökmeyi düşündüğünüz hurdanın sahibinin haberi var mı? bana biraz yokmuş gibi geldide.
  • Eğer hurdanın sahibinin haberi yoksa sizi kınıyorum

Araç ne kakadar hurda bile olsa bunu yapmayın.

Eğer illaki yapacam diyorsanız kapı kolunu kırın
  • kaputu açıp önce farları sökmeniz lazım. farların altında vidalar vardı diye hatırlıyorum. zaten sökerseniz görürsünüz. sökmek için yanınızda anahtar takımı olmalı.
    nasıl sökeceğiniz beni ilgilendirmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: suicide

bu sökmeyi düşündüğünüz hurdanın sahibinin haberi var mı? bana biraz yokmuş gibi geldide.

Yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ganster-sedat

quote:

Orjinalden alıntı: suicide

bu sökmeyi düşündüğünüz hurdanın sahibinin haberi var mı? bana biraz yokmuş gibi geldide.

Yok

Lütfen o arabayla uğraşmayın. Forumdan sensia nickli arkadaşa bir özel mesaj atın ve nerede 126 tamircisi olduğunu sorun. Sonrada oraya gidin, gidemiyorsanız telefonla ulaşıp parçayı kargoyla getirtin. Ancak bu yol hiç de uygun değil. Sensia abimizde 7 yıl bu arabyı kullanmış biri olarak bilecektir...

• prfilinde otruduğun yeri istanbul beşiktaş demişin. aracın plakası konya plaka bide sahibinden.com üzerinden almışın. bana feyk gibi geldin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

prfilinde otruduğun yeri istanbul beşiktaş demişin. aracın plakası konya plaka bide sahibinden.com üzerinden almışın. bana feyk gibi geldin.

Almış işteNeyse sensia abimiz şubattan beridir girmemiş, ben senin için bulmaya çalışacağım o tamircileri
  • 126bisefsanesinede konu açmış ve buradaki kadar yumuşak karşılanmamışsın abi
  • quote:

prfilinde otruduğun yeri istanbul beşiktaş demişin. aracın plakası konya plaka bide sahibinden.com üzerinden almışın. bana feyk gibi geldin.

Ya arkadaşlar sahibinden.com diye yazıyor zaten kendi arabamı çekmedim yani resim temsilidir neresi feyk gibi olacak

Bu Arada Demek Sende 126bisefsanesinde takılıyosun he :) Orayada sordum Bunun Acil Değişmesi Lazımda O Yüzden Bütün Tanıdıklarım Gülüyo Valla

1-2 Modifiye ile idare ediyorum ama o ön ciziyo karizmayı

• quote:

Orjinalden alıntı: ganster-sedat

quote:

Ya arkadaşlar sahibinden.com diye yazıyor zaten kendi arabamı çekmedim yani resim temsilidir neresi feyk gibi olacak

Bu Arada Demek Sende 126bisefsanesinde takılıyosun he :) Orayada sordum Bunun Acil Değişmesi Lazımda O Yüzden Bütün Tanıdıklarım Gülüyo Valla

1-2 Modifiye ile idare ediyorum ama o ön ciziyo karizmayı

Yok sana servis için bakıyordum oraya, senin konuya rastgeldim. Orası pek hoşuma gitmedi, neden bilmiyorum amaAyrıca herkes bir servisten bahsediyor, şunun parçasını servisinden getirdim falan ama yazmıyor kimse...Biraz mail atsam iyi olur belkiBu arada en makbul 126,bis,maluch,malucha ORJİNAL olur

• toplasan bis çıkarsan bis.. neyin modifiyesi yahu.. çevir marşı bas gaza git işte
  • Herkes camaro ya binecek değil enginu biraz saygılı ol.
  • Anarkin sana mı kaldı benim davranışlarımı ölçmek.. kendi işine bak
  • Beyler yavaş Engin arkadaşımız modifiye edilecek bir araç olmadığını söylemiş sadece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.