Merhabalar çoluk çocuk yok, yaş 27.Hacim, kapı sayısı vb. gibi konular hiç mi hiç önemli değil zaten eşimden başkası binmez en fazla iki kişi kullanıyoruz onu belirterek başlayayım. İlanı görünce hemen telefona sarıldım ve araç sahibiyle konuştum.Ustamıda aldım aracın yanına gittim.Sürdük, makineye bağladık, yetkili servisten geçmiş kayıtları aldık.Araç kondisyon olarak içimize sindi.1 hafta süre istedim satıcıdan düşünmek için ve ayrıldık. Kıbrıs'ta araç piyasası ağırdır(İlan tarihine bakarsanız 6 aydır ilanda araç)özellikle böyle bir arabanın satışı zor, değer kaybı fazla olur yani mantıklı mı ? Değil ama mantığı bir kenara bırakırsak almamak için kendimi zor tutuyorum.En son 23500 pound a bırakacağını belirtti arkadaş buda ortalama 910 bin TL civarı yapıyor.Bu paralara G30 5 serisi veya S90 falan da alınabildiğini belirteyim. Sizce TTS Quattro düşünüldüğünde Akıl mı ? Mantık mı ? 2015 Model Otomatik Audi TT | KKTCARABAM.COM https://www.kktcarabam.com/76622-audi-tt-girne-benzin-otomatik< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 9 Şubat 2024; 23:5:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim