Şimdi Ara

Bu paraya bu araba alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar çoluk çocuk yok, yaş 27.Hacim, kapı sayısı vb. gibi konular hiç mi hiç önemli değil zaten eşimden başkası binmez en fazla iki kişi kullanıyoruz onu belirterek başlayayım.

İlanı görünce hemen telefona sarıldım ve araç sahibiyle konuştum.Ustamıda aldım aracın yanına gittim.Sürdük, makineye bağladık, yetkili servisten geçmiş kayıtları aldık.Araç kondisyon olarak içimize sindi.1 hafta süre istedim satıcıdan düşünmek için ve ayrıldık.

Kıbrıs'ta araç piyasası ağırdır(İlan tarihine bakarsanız 6 aydır ilanda araç)özellikle böyle bir arabanın satışı zor, değer kaybı fazla olur yani mantıklı mı ? Değil ama mantığı bir kenara bırakırsak almamak için kendimi zor tutuyorum.En son 23500 pound a bırakacağını belirtti arkadaş buda ortalama 910 bin TL civarı yapıyor.Bu paralara G30 5 serisi veya S90 falan da alınabildiğini belirteyim.

Sizce TTS Quattro düşünüldüğünde Akıl mı ? Mantık mı ?

www.kktcarabam.com
    2015 Model Otomatik Audi TT | KKTCARABAM.COM
    https://www.kktcarabam.com/76622-audi-tt-girne-benzin-otomatik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 9 Şubat 2024; 23:5:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• audi tt sizi s90 ve bmw 5 ten daha çok heyecanlandırıyorsa alın gitsin bence.

• Meticulous kullanıcısına yanıt

Vallahi hocam normalde arabaya para bağlama niyetim yoktu.Bir tane insignia vardı sattım eşimin A1'ini kullanıyoruz şuan hatta bırakın yükseltmeyi tam tersi ufaltma düşüncem vardı ama bunu görünce aklımdan "Ul4n iki gün sonra Türkiye'ye dönsek bu arabaya binemem şuan alma imkanım var alıp bineyim." diye geçirdim ama işte ben bunu alsam km si malum gideri fazla olur 3 sene binsem anca 16-17 bin pounda satabilirim.Beni düşündürende bu açıkçası 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geliriniz darsa tt almayın o zaman hocam. biraz daha orta ayar araç bakınız.

• Araca diyecek pek laf yok alınmasına alınır ama değer kaybı ve yürütmesi size bağlı karar kişisel yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.