< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu şartlarda özel sektörde, çalışıp neden evleniyolar.

-
-
kardeşim insan iş hayatı denilen zombi ortamından evine geldim mi kendisini sıcak bir şekilde karşılayacak bir eşi olsun istiyor.
hayatta bir yol arkadaşı olsun istiyor.
dünyanın bütün coğrafyalarında yaşamış ve yaşayan milyarlarca insan evlenmiş, evleniyor. onlar aptaldı göremedi siz mi gördünüz gerçeği? siz mi akıllısınız?
-
Öylemiquote:
Orijinalden alıntı: taııbuvkardeşim insan iş hayatı denilen zombi ortamından evine geldim mi kendisini sıcak bir şekilde karşılayacak bir eşi olsun istiyor.
hayatta bir yol arkadaşı olsun istiyor.
dünyanın bütün coğrafyalarında yaşamış ve yaşayan milyarlarca insan evlenmiş, evleniyor. onlar aptaldı göremedi siz mi gördünüz gerçeği? siz mi akıllısınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Milyonlarca insan yapıyor diye doğru olmuyor maalesef. Burada bireysel olarak dusunmek lazım. Sen evlenmek istiyor musun? En önemli soru bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dün dedem diyo ki her şeyin var neden evlenmiyon. hiçbir şeyim de yok haa yani bi arsam bile yok. ihtiyarlar bu dönemi kendi zamanları gibi zannediyolar. çocuk yapıp sürün kafasındalar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5 sene çok uluslu değişik firmalarda çalıştım.
Ekmek elden su gölden misali playboy hayatım vardı.
Müdür toplantıda birşeye sinirlense bana dönüp "Cemil seni kovacağım" derdi, arkidişler de bu durumu görüp "Müdür yine sinirli Mazlumu getirin" diyerek eğlenirdi.
Toplulukla birlikte hareket etmektense başıma buyruk davranırdım, bu da hiçbir müdürün haz almadığı bir durum:
Misal, müdür ofis erkeklerini alıp Ataköy Marina' da Crowne Plaza' nın Roof Barına götürürdü.
Oraya ekmekçi kadınlar da gelirdi.
Kafalar güzel olunca müdür ekmekçileri kastederek "İstediğinizi alıp götürün, odayı ben açarım" derdi.
Ama ben kendi bulduğum normal kızlarla takılmayı yeğlerdim, bu durum bile müdürün gözüne batardı, bana sinir olurdu.
Birgün sinsi arkidiş "Olum o kadar karı kızla gezip tozuyorsun, yok mu en azından rol icabi evlilik yapacak biri, en azından müdürü bu şekilde kandırabilirsin, hatta kız istemeye müdürle git işten kovulmazsın" demişti...
-
Valla ben evlenemiyorum evlenenlere şaşırıyorum çünkü aldığım maaş kirayı sadece karşılıyor başka hiç bir hayatım olmamalı:D
-
Ne iş yapıyorsun yaş kaç?
-
Abi evin kira bile olmasa, tamam yoğun iş hayatından sonra sıcak bi yuva istıyon ama bizim Türk kadının o dırdırı, bitmek bilmeyen ev işleri, asık suratları iş çıkışında hiç çekilmez.
Tüm dünya evleniyor ama tüm dünya boşanıyorda, bi erkek yalnız yaşıyor kafa rahatsa cidden çok mutlu, ben özeldeyim sağlıkcıyım, deli gibi çalışıyorum, bu şartlar işin garanti değil, o zorluğu niye çekiyor bi adam.
Sistem destek uzmanıyım 27.
-
Çünkü sen, sözde devlete, amma aslında faiz baronlarına ve bilmem kaçlı çetelere aktarılan paralara 2 .el araba kıymetindeki parayı bir çırpıda için bile acımadan verecek kadar zengin ama bunu arsa alarak yatırıma çevirmeyecek kadar da safitiriksin.. kusura bahqma emme birilerinin çıkıp gerçeği söylemesi gerekiyordu...
-
Up
Arsa alsanız ne olacak ki? O eskidendi ya. Diyelim ki sen uyanıksın ve çok değerlenecek bir yeri kimse farketmeden aldın. Eskiden olsa karşılığında bir sürü daire veya iş yeri alırdın. Şimdi ise senin arsanı kamulaştırırlar sana üç kuruş verirler sonra o arsayı kendi adamları olan iş adamına ölü fiyattan satarlar.
-
hayat daha çekilir ve güzle ve eğlenceli olsun diye.
emin ol buna.
bekar bekar öyle hayat hiç çekilmezdi:)
-
Eğlenceli mi!? Stresli mi?quote:
Orijinalden alıntı: fıraktıhayat daha çekilir ve güzle ve eğlenceli olsun diye.
emin ol buna.
bekar bekar öyle hayat hiç çekilmezdi:)
biraz nasıl baktığınla alakalı.
genel olarak eğlence terazisi ağır basar.
-
Abiye ogretileni soyluo kızmamak lazım. Biri ona öyle olmadığını söylemeli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X