MSI - 945GCM5-F model anakarttan aldım bugün ve tüm bağlantıları yaptım... Ancak bilgisayarı açınca (tam windows boot logosu gelince ) bi süre donuyor sonra mavi ekran hatası veriyor , hata kodunu da alamadım tam olarak ama görebildiğim kadarıyla 0x000fffc001 gibi bişeydi ama tam belli değil neyin kaç tane olduğu... Tüm bağlantılar tam... ram i doğru taktım harddisk in sata kablolarını doğru taktım, ekran kartını da doğru yerleştirdim ama hala aynı hatayı veriyor... neden olabilir bu hata? yardımlarınızı bekliyorum... şimdiden teşekkürler
cevap verecek arkadaş yok mu ?
bios' a gir ve bekle orda. system thermal bölümüne bak. cpu ile ilgili problem yaşıyor olabilirsin. aşırı ısınma felan huyu var ise macunu iyi sürmek lazım vs vs.. arızalı değildir herhalde. montajını gözden geçir. kontrol et herşeyi.
peki... yarın deneyeceğim bunları
bende de oldu 2 rami dual taktım hiçbir uyarı sinyali vermeden pos ekranı bile gelmedi
2 rami normal taktım sistem kurma ekranında yeterli bellek yok gibi bişiler diip mavi ekran geldi
ramin birini çıkardım sistem hem açıldı hemde kuruldu
yani ramlerde olabilir yerlerini değiştirerek vs dene bence
bunuda deneyeceğim umarım olur... bu arada işlemci fanını düzgün takmadığından dolayı olabilir dedi bi ark.ım onu biliyordum zaten iyice sıkıştırdım fanı anakarta yani onunla ilgili bir sorunda yok... herşey tamken neden olsun böle bi sorun anlamış değilim off :S