Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

bugün başımdan geçen kötü olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kız arkadaşım var , benim basket maçım vardı onu izlemeye geldi yanınada eskiden tanıdığı bi çocuk gelmiş oturuyolar bende bişi demedm sonra baktım sarılıyo felan benim manita kalktı başka yere yanına geldi gülüyolar konuşuyolar felan arkadaşa bağırdım pas atsın diye , sonra ordan gülerek dediklerimi tekrarladı devre arası oldu ..............

gene yan yana oturuyorlardı gittm çocugun yanına gelsene bi dedim geldi ne iş dedim sanamı sorcam lan demezmi bana , ittirdm bunu sonra bu çocugun bi arkadaşı varmış yakın arkadaşı o yakın arkadaşının abiside yanda futbol maçı yapıyolarmış , benimde abimlede yakın arkadaşlar neyse , abimde sahada ben çocuga bitane patlattım (ters cevap verdi diye ) sonra ordan o 20 yaşındaki arkadşının abi olan çocuk geldi bana tokat attı sen kimsin diye , sonra abim geldi benim kardeşim dedi , napıym lan demezmi (abimin en yakın arkadaşlarndan ) abim ittirdi bunu sonra onun arkadaşları bunun arkadaşları bi girdi herkes birbirine tekme tokat saha resmen benim boks antrenmanıma döndü

en son adamlar geldi ayırdı olayı anlattık , herkes o bana vurana kızdı 20 yaşında adamsın 15 yaşındaki çocuga tokat atıyosun bide abisinin yanında diye , sonra abimden özür diledi bastı gitti , öbür çocuktan haber yok NOT :

manita küstü konuşmuyo :(

yanlış değilmi kendinden 5 yaş küçük birine tokat atmak , bide abisinin yanında

• 15 yaşında ne sevgilisi lan? git misket oyna anasını satiyim
  • Kusura bakma ama senin kız arkadaşın senle mi çıkıyor onunla mı?
  • Terbiyesizlik bırak küssün yuzsuzluk yapmış !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız neden konuşmuyor bu kız milletinide anlamak zor zaten kahramanlık yaparsın patlatırsın çocuğa falan. O sırada seni gerçekten sevdiğini anlamalı ama nerde konuşmuyorlar bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

15 yaşında ne sevgilisi lan? git misket oyna anasını satiyim

sen 15 yaşındayken misketmi oynuyodun ? ah zavallı git sağ elinle vakit geçir şimdi
  • Her türlü haklısın dostum sakın alttan alma . Esas küsmesi gereken sensin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Kız neden konuşmuyor bu kız milletinide anlamak zor zaten kahramanlık yaparsın patlatırsın çocuğa falan. O sırada seni gerçekten sevdiğini anlamalı ama nerde konuşmuyorlar bile

aynen kardeşim . hiç bişi yapma , sevmiyosun beni , kıskanmıyosn. çocugu döv çok kabasın o arkadaşımdı . aslında bi tanede kıza patlatcan s. gidiceksn sonra ne hali varsa görsün

• quote:

Orijinalden alıntı: Lostfan

Her türlü haklısın dostum sakın alttan alma . Esas küsmesi gereken sensin

eyvallah kardeşim
  • No SS no güven

• o kızdan hayır gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihcsr

No SS no güven

napıym kavgada fotorafmı çekiym ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: robien81

quote:

Orijinalden alıntı: fatihcsr

No SS no güven

napıym kavgada fotorafmı çekiym ?

keşke çekseydin
  • her zaman derim "kan" "kancık"tan çıkar diye
  • Sacmalık. Kızın tirip yapmak yerine özür dilemesi lazım. Cok istiyorsa ONLA CIKSIN.
  • kızı arayıp sorarsan o tokatı hak etmişsin derim. o arayana kadar sen onu sakın arama.
  • 1 gün boyunca hiç konuşmadık , gidişat kötü ....
  • Ben olsam o sinirle bir daha dalarım. Hem manita bana küsecek hemde çocuk artislik tsalycak. Gider bir daha daalrım abisini falanda düşünmem valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.