Bildirim
Buji degisim zamani 1.4 tsi 125hp passat b8
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Değişim zamanı gelmiş. 50. 000 km bende buji için yeterli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Ngk laser platinium sanirim oem urun, iyisi olmali. Orjinal satan tavsiye edebileceginiz magaza var mi?
www.onlineyedekparca.comVolkswagen Passat 2015 Model Sonrası 1.4 TSI Motor Buji Takımı Orijinal - OnlineYedekParca.comhttps://www.onlineyedekparca.com/urun/volkswagen-passat-2015-model-sonrasi-1-4-tsi-motor-buji-takimi-orijinal
-
Bence yetkili serviste değiştirin veya bujileri yetkiliden alıp dışarda yaptırın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
japon araçları orj bujiler ile 150bin km yol yapabiliyor, 50bin azmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4 yıl - 60 bin km periyodu... (diğer avrupalı markalarla benzer görünüyor)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kitapçıkta 4 yıl / 60.000 KM yazıyor. Aynı motorlu Golf’ü yakın bir zamanda sattım. 81 bin kilometreye gelmişti henüz değiştirmemiştim. Tekleme, performans kaybı, geç çalışma, missfire vs problem yaşamadım.
Hangi Japon araçlarmış bunlar çok merak ettim? 150 Bin Km ömrü olan Buji yeni mi icat edildi?
-
evimizdeki 2010 honda city aracı sıfır aldık lpg değmedi yağ filtre bakımı harici vida sökülmedi araçta şu an 117binde ne geç çalışma ne yakıt artışı ne de performans düşüşü var, rölantide titreme de yok. ama yine evdeki opel astra j 1.4t her 30-35binde bir buji istiyor o da 125binde. artık bujiler mi sahte araç kaynaklı mı bilemiyorum. aynı şekilde corolla hybridin bile buji değişim aralığı 90 ila 120bin km..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bujileri ngk olarak aldim. Henuz degistirmedim , aslinda cekisinde gidisinde sıkıntı yok, hata yok ama sanki bi tık daha iyi gidiyordu gibi dusunuyorum. Degistirdikten sonra belli olur artik.
geçen sene bu zamanlar değiştirdim. 59700 km olmuştu. yaş benzin kokusu duyunca değiştirdim orijinaliyle serviste.
-
Aynı aracın 150 lik olanını 60binde değiştirmiştim, çok fark ediyor değişince. Orjinal olması için yetkili bayiden almıştım netten, mekato idi bayinin ismi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caspento -- 5 Aralık 2022; 20:48:32 > -
Evet sayın Hocam iridyum Bujilerin ortalama ömrü 60-80 Bin Km dir. Dediğiniz gibi Hybrid lerde bu süre biraz daha artabilir. Ama 150 Bin Km Buji ömrü diye bir şey yoktur, ve de bu durum Japon araçlarına mahsus bir şey değildir.
-
Ayni motora sahip jetta min bujilerini 58 bin kmde degistirdim. Bujileri yetkili servisten temin ettim ve yenilerini kendim taktim.
Şahsi fikrim çikan bujilerle en az 100bin km yapilabilirmis. Degişim sonrasi hic bir fark gozlemlemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X