Bildirim
Bulk mu Definasyon mu? (SS'li)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Definasyon istiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yerinde olsam 88-90 aralığını görmeye çalışırdım. -
Olmayan kas kütlesi definasyon nasıl istiyorki. -
quote:
Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole
Olmayan kas kütlesi definasyon nasıl istiyorki.
Dalga geçmiş herhalde ben öyle sandım. -
quote:
Orijinalden alıntı: CR7_35
Yerinde olsam 88-90 aralığını görmeye çalışırdım.
Yani bulk diyorsunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: brkrbslmsl
quote:
Orijinalden alıntı: CR7_35
Yerinde olsam 88-90 aralığını görmeye çalışırdım.
Yani bulk diyorsunuz?
Herhalde kardeşim senin az 80'i görmen lazım parçalaman için definisyon sonunda 75'i görürsün ama o boya bu kilo az dediğim aralığa hedef koy kendine ayrıca olmayan vücudu parçalamanın anlamı yok en fazla biraz karın kasların belli olur o kadar ayrıca zayıf olursun. -
Yağ oranı yüzde 20 olan kişi bulk ile herhalde yüzde 30 olur
Ortada kas yok ki definasyon yapılsın. Önce bi sıkı çalış, kaslan, sonra düşünürsün bulkı definasyonu. 50 günde ne oldum sanıyorsunuz? Azcık bicepsi çıkan kendini arnold sanıyor. Mayıs'a kadar kilo al, kaslan. Sonra yakarsın yağları.
Egonuzu büyütmeyin, kaslarınızı büyütün.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: trust06
Yağ oranı yüzde 20 olan kişi bulk ile herhalde yüzde 30 olur
Bende ondan korkuyorum,şimdilik kendime bir diyet(200gr karbonhidrat,150gr protein,40 gr yağ)hazırladım.Öncelikle şu yağlardan kurtulmam gerektiğini düşünüyorum.Tavsiyeleriniz önerileriniz varsa paylaşırsanız memnun olurum
İyi forumlar -
Mart'a kadar bulk yapsan 85 90 iyidir sonra zaten sağlam bir diyetle yaza definasyonla girsen iyi olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: ersaydin
Ortada kas yok ki definasyon yapılsın. Önce bi sıkı çalış, kaslan, sonra düşünürsün bulkı definasyonu. 50 günde ne oldum sanıyorsunuz? Azcık bicepsi çıkan kendini arnold sanıyor. Mayıs'a kadar kilo al, kaslan. Sonra yakarsın yağları.
Egonuzu büyütmeyin, kaslarınızı büyütün.
Vücut ölçülerimi yazıp ilerleyeceğim yol ile ilgili yardım istemenin neresi ego anlayamadım? -
Yağ oranın %20 nin altında, ve kas kütlen çok düşük. Bu vücutla cut yapman vakit kaybı olur. Zaten daha önce ağırlık çalışmamışsın, güzel bir beslenme programıyla güzel bir bulk yap, "noob gains" dediğimiz olayın keyfini sür. Marta kadar bulk, sonra definasyonu düşünürsün yazın göstericem millete vücudumu diye düşünürsen. -
bulk yapmak ne demek definasyon yapmak ne demek şimdi bu arkadaş öyle çok zayıf neyim değil 85 kg idealdir kısa kol da giyebşiilir şort da giyebşilir denizede gidebilir ama biraz kilo alıp az şekillense daha güzel olur aşırı kasa şeklede gerek yok öyle ters bir durumu da yok -
quote:
Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole
Yağ oranın %20 nin altında, ve kas kütlen çok düşük. Bu vücutla cut yapman vakit kaybı olur. Zaten daha önce ağırlık çalışmamışsın, güzel bir beslenme programıyla güzel bir bulk yap, "noob gains" dediğimiz olayın keyfini sür. Marta kadar bulk, sonra definasyonu düşünürsün yazın göstericem millete vücudumu diye düşünürsen.
Anladım peki günlük kaç kalori almalıyım 3000 kalori alsam yeterli olur mu? -
3000 ile başla alacağın kiloya göre ayarla. Ayda 3-4 kilo almayı hedeflemeni öneririm yağlanmayı minimum seviyede tutmak için. -
Anladım tavsiyeleriniz için teşekkürler an itibariyle başlıyorum aydan aya değişimleri buradan belirteceğim -
Bu arada Sağ kolunuzun sol kolunuzdan 2 cm. büyük olması sizin yaşlarda normaldir :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayda 3-4 kg falan alma cok fazla 3 ayda 10-12 kg yapar 90 kg yemi dayancan 3 ayda yani. Yaglanma minimum olsun diye demis bir de hey allahim.
quote:
Orijinalden alıntı: ersaydin
Bu arada Sağ kolunuzun sol kolunuzdan 2 cm. büyük olması sizin yaşlarda normaldir :)
Bugunden itibaren sol kolada agirlik vermeye basladim.Umarim farki kapayacagim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- günde 1 ölçek protein tozu zararlı mı
- her gün kol çalışılır mı
- arjinin boy uzatır mı
- proteinocean yorum
- fitness kilo aldırır mı
- ev tipi koşu bandı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X