Şimdi Ara

Bulk'ta aşırı yağlanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sanırım 6-7 hafta oldu bulk a gireli. Ağırlıklar artıyor ve hacim geliyor gibi hissediyorum ama yağlanma konusunu nasıl çözeceğiz bilmiyorum. Yani ben aşırı yağlanıyormuşum gibi hissediyorum bu da benim psikolojimi bozuyor açıkçası. 6 haftada belim 82 den 94 e çıktı. Daha az yağlanma için ne yapabilirim bir fikri olan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yağlanmadan bulk olmuyor ama eğer çok fazla ise kalori alımı çok yüksek demektir. Tavsiyem kalori alımını kademe kademe arttırmak. Aynı zamanda bulkta da kardiyoya devam etmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torata90 kullanıcısına yanıt
    Hocam kaloriler yüksek değil aslında ama kardiyolar biraz aksadı onunla alakalı olabilir belki.

• linkorn L kullanıcısına yanıt
    Sizinle çalıştığımız zamandan da hatırlıyorum, kalori konusunda pek net değilsiniz. Ya sandığınızdan fazla kalori alıyorsunuz ya da kalori ihtiyacınızı hesaplarken yanlışlık oluşuyor bir yerde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • torata90 kullanıcısına yanıt
    Hocam her öğünüm net şekilde tartılarak ve haftalık tablo çıkartarak hazırlanıyor. Eşim sağolsun gram şaşmıyor makrolarım çok net hazırlanıyor.

• linkorn L kullanıcısına yanıt
    O zaman kalori ihtiyacınızı yüksek hesaplıyorsunuz. Dediğim gibi kalorileri kademe kademe artırmak daha mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    %14 Yağ Oranı ve Karın Kası
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.