Arkadaşlar merhaba. Yeni sistem topladım uzunca bir süredir oynamak istediğim oyunları bir kenara köşeye yazıyor/biriktiriyordum. Bir kaç arkadaşımla birlikte aradığımız ama bulamadığımız bir oyun var. Önceden Crytek yazdığımda çıkardı ancak artık çıkmıyor. Oyunda 5-6-7 tam anımsamıyorum insanla birlikte zombilere karşı savaşıyordunuz. Ve silahlar kovboy-çiftçi tarzı eski model tüfekler, baltalar vb. vardı. Bu oyunu bilen var mı acaba ? Teşekkürler arkadaşlar
Öncelikle hayırlı olsun sistemin güle güle kullan.
Soruya gelince Hunt Showdown'u diyorsun sen ancak o oyunun tarzı bayağı değişti. Battle Royale gibi yaptılar oyunu. Senin bahsettiğin dönemler oyunun geliştirilme sürecinin başlarıydı. Ayrıca optimizasyonu leş gibidir çok sağlam pc yoksa hiç bulaşma derim.
MANGUTAY
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim hocam RTX 2070 ve i5-4690k vb. gibi parçalarım var. Verilen yanıtlar için teşekkür ederim. Muhtemelen dediğiniz şekildeydi. Hunt:showdown'a baktım uzun süredir izliyorum ama hiç bir alakası yok diyordum ben de teşekkür ederim belki oynarım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme